מיטת חתול עם מכסה מנוע ומשחק עצמי תליית דלת צעצועי עכבר חתול, קל, חימום עצמי, עיצוב חצי מערה, שק שינה

נותן חיות מחמד תחושה של ביטחון : מכוסה חתול מערת מכסה את תחתון 8+ נקודות עבור גישה קלה וחום, נותן חיית המחמד שלך תחושה של ביטחון.מוצרים כוללים : חתול מיטת * 1, עצמי לשחק תליית דלת חתול עכבר צעצועי * 1. עצמי התחממות בד : חתול שק שינה מלא גבוהה מוך ממוחזר פוליאסטר סיבים. עצמי התחממות בד וחצי מערת עיצוב לשמור שלך חתלתול או גור חם בחורף. רך חומר : סלעית חתול מיטת הוא עשוי נוח שינה צמר, פליז, פוליאסטר סיבים, תרסיס דבק כותנה וספוג, חתולים תרגיש מוקף אהבה וחום. קל : עגול חתלתול מיטת הוא קל ואין לו רוכסנים, פשוט לזרוק את כל מיטת במכונת הכביסה ולבחור את מחזור עדין. מושלם עבור חיות המחמד שלכם : חתול מיטת מיועד לחתולים, אשר הוא חם, מבודד, נוח, בטוח, יפה ומושלם עבור חתול או גור כדי נודניק. מיטת מערת חתול 1. רך חומר : סלעית חתול מיטת הוא עשוי נוח שינה צמר, פליז, פוליאסטר סיבים, תרסיס דבק כותנה וספוג, חתולים תרגיש מוקף אהבה וחום. 2. עצמי התחממות בד : חתול שק שינה מלא גבוהה מוך ממוחזר פוליאסטר סיבים. עצמי התחממות בד וחצי מערת עיצוב לשמור שלך חתלתול או גור חם בחורף. 3. נותן חיות מחמד תחושה של ביטחון : מכוסה חתול מערת מכסה את תחתון 8+ נקודות עבור גישה קלה וחום, נותן חיית המחמד שלך תחושה של ביטחון. 4. קל : עגול חתלתול מיטת הוא קל ואין לו רוכסנים, פשוט לזרוק את כל מיטת במכונת הכביסה ולבחור את מחזור עדין. 5. מושלם עבור חיות המחמד שלכם : חתול מיטת מיועד לחתולים, אשר הוא חם, מבודד, נוח, בטוח, יפה ומושלם עבור חתול או גור כדי נודניק. גודל מוצר : ים : 55 * 48 * 13 סנטימטר / 22*19*5 אינץ 'מ' : 60 * 50 * 16 ס מ / 24*20*6 אינץ מוצרים המכילים : 1 איקס חתול מיטת 1 איקס עצמי לשחק תליית דלת חתול ועכבר צעצוע הערה * בשל תצוגת מסך שונה אור אפקט, את הצבע האמיתי של הפריט עשוי להיות שונה מעט מהצבע הראה על תמונות. בבקשה לאפשר קצת מדידת סטייה בשל מדידה ידנית. אם יש שאלות אחרות, אתה תמיד יכול לפנות אליי, שמח לשרת יש לך כיף קניות! !.