תושבת מצלמה בצורת C, Puluz פלסטיק U צורה ידית מייצב אחיזה מייצבת Steadicam מערכת צילום מיקום נמוך עם

עיצוב בצורת C הופך את המכשיר לפרקטי יותר, הוא נהדר לצילומי רב-זלבים, במיוחד לצילום הזווית הנמוכה. בורג הסטנדרט 1/4 אינץ 'הניתן להחליק בבסיס התחתון יכול לחבר את מרבית מצלמות DSLR ו- SLR. כמו כן תוכלו לשנות את המיקום האחורי הקדמי ואת זווית הצילום של המצלמה דרך בורג זה. עיצוב הנעליים הקרות מעניק לך גישה למיקרופון הר, אור וידאו ולמכשירים האחרים. אחיזת קצף רכה מספקת תחושת אחיזה נוחה ומקל על עייפות הירי הארוכה. כף רגל נגד החלקה נועדה לשים על פלטפורמה ביציבות. עיצוב בצורת C הופך את המכשיר לפרקטי יותר, הוא נהדר לצילומי רב-זלבים, במיוחד לצילום הזווית הנמוכה. בורג הסטנדרט 1/4 אינץ 'הניתן להחליק בבסיס התחתון יכול לחבר את מרבית מצלמות DSLR ו- SLR. כמו כן תוכלו לשנות את המיקום האחורי הקדמי ואת זווית הצילום של המצלמה דרך בורג זה. עיצוב הנעליים הקרות מעניק לך גישה למיקרופון הר, אור וידאו ולמכשירים האחרים. אחיזת קצף רכה מספקת תחושת אחיזה נוחה ומקל על עייפות הירי הארוכה. כף רגל נגד החלקה נועדה לשים על פלטפורמה ביציבות.