ערכת Starter של Lanparte FS5K-01, מצלמת ידית בסיסית רב-תכליתית, שחור, ירוק

זרוע הרחבה משולבת כבל LANC מובנה. זרוע הרחבה מותאמת אישית למצלמת Sony PXW-FS5. העברת הידית המקורית למצב ארגונומי יותר. עיצוב אוניברסלי מקל על שדרוגים נוספים. 1. זרוע הרחבה של FS5 (FS5 A-01) 2. Arri Rosette Handgrip (UG-03-H) 3. חור כפול Arri Rosetter Lock Hold עם מהדק מוט כפול (ARL-01 T-D) 4. הבחירה העליונה עבור FS5 (TCP -02) 5. קסם-זרוע (MA-01) 6. FS5 צג הארכה זרוע (MEA-01) 7. תמיכה בכתף ​​V-Mount, V2 (VMS-01) 8. קמצוץ סוללה V-Mount (VBP-01) 9. כבל חשמל של Sony FS5 DC DC (DC- 50-10). זרוע הרחבה משולבת כבל LANC מובנה. זרוע הרחבה מותאמת אישית למצלמת Sony PXW-FS5. העברת הידית המקורית למצב ארגונומי יותר. עיצוב אוניברסלי מקל על שדרוגים נוספים. 1. זרוע הרחבה של FS5 (FS5 A-01) 2. Arri Rosette Handgrip (UG-03-H) 3. חור כפול Arri Rosetter Lock Hold עם מהדק מוט כפול (ARL-01 T-D) 4. הבחירה העליונה עבור FS5 (TCP -02) 5. קסם-זרוע (MA-01) 6. FS5 צג הארכה זרוע (MEA-01) 7. תמיכה בכתף ​​V-Mount, V2 (VMS-01) 8. קמצוץ סוללה V-Mount (VBP-01) 9. כבל חשמל של Sony FS5 DC DC (DC- 50-10). FS5 K-01 היא ערכת הידית Basic Basic Lanparte למצלמת Sony FS5 שהיא ערכת תמיכה מקצועית כתפיים המיועדת למצלמת Sony FS5 הפועלת במערכת מוט 15 מ"מ. התכונות כוללות : זרוע הרחבה של FS5 שמגיעה עם הר השושנה המדויק במצלמה שניתן להתאים לזווית המועדפת. תכנון זרוע זו שילב LANC מובנה המספק פונקציונליות מלאה של אחיזת FS5 כמו גם אורך זרוע הניתן להרחבה כך שיתאים טוב יותר לכל תצורה ולספק תמיכה יציבה יותר. כמו כן, הוא מגיע עם הר השושנת כדי להתחבר ללוחות גשר Lanparte וזרועות שושנת. צלחת הגבינה העליונה עבור FS5 לא רק מספקת מספר נקודות הרכבה של אביזרים דרך 1/4-20 ו- 3/8-16, אלא גם שמירה על הידית המקורית עבור נשיאת מצלמה מאובטחת. להתקנה, יש להסיר את מדריך הכבלים המקורי מלמעלה ולהרכיב אותו בצד צלחת הגבינה. זרוע הרחבת Nato Monitor FS5 היא זרוע ההארכה של Lanparte ללא כלים EVF המיועדת להעברה והרחבה של Sony FS5 EVF. ניתן להתקין אותו על הר EVF המקורי. על ידי שחרור בורג האגודל של נאט"ו אתה יכול להעביר את ה- EVF למצב המועדף שלך.