OperitAcx 2 pcs קוסמטיקה קופסת כותנה קופסת אחסון מיכל ברור עם מכסה מחזיק עגול כותנה קופסת מארגן אחסון

פלסטי. דוכן שולחן עבודה : קטן וקל, המתאים לחיי משפחה, מסעדות, מלונות ומקומות אחרים. ארגון מארגן אחסון איפור : מחזיק ספוגית כותנה אקרילית קטן וקל, המתאים לחיי משפחה, מסעדות, מלונות ומקומות אחרים. קיסמים עגולים : מחזיק ספוגית כותנה אקרילית המוצר מגיע עם מכסה הכולל ביצועי איטום טובים, הגן על פריט הפנים מפני אבק. מארז מארגן פלסטיק : אופנתי ויפה, קל לנשיאה. זה יכול להיות גם קישוט יפה. מיכל אחסון קטן : למוצר יש עיצוב שקוף וניתן למקם אותו על שולחן האוכל כקישוט דקורטיבי. פלסטי. דוכן שולחן עבודה : קטן וקל, המתאים לחיי משפחה, מסעדות, מלונות ומקומות אחרים. ארגון מארגן אחסון איפור : מחזיק ספוגית כותנה אקרילית קטן וקל, המתאים לחיי משפחה, מסעדות, מלונות ומקומות אחרים. קיסמים עגולים : מחזיק ספוגית כותנה אקרילית המוצר מגיע עם מכסה הכולל ביצועי איטום טובים, הגן על פריט הפנים מפני אבק. מארז מארגן פלסטיק : אופנתי ויפה, קל לנשיאה. זה יכול להיות גם קישוט יפה. מיכל אחסון קטן : למוצר יש עיצוב שקוף וניתן למקם אותו על שולחן האוכל כקישוט דקורטיבי. רשימת חבילות 2 x מאפייני קופסאות אחסון - עשויים חומר פלסטי, לא קל לשבור, קל משקל, בטוח ועמיד לשימוש בתיבה ביתית. צבע : מחזיק מעודן שחור -גודל : בערך 15.50x8.00x8.00 ס"מ/6.09x3.14x3 מחזיק ספוגית. - זהו כלי קטן מאוד נוח ומעשי שניתן ליישם על מחזיק כדור הכותנה של חיי היומיום שלך היטב. - הקופסה מצוידת במכסי איטום תואמים, מה שהופך אותם גם תיבת אחסון ספוגית כותנה כותנה מועילה וגם אטרקטיבית. - מושלם לאחסון ספוגי הכותנה, איפור כותנה, חוט דנטלי ושמירה על מארגן ספוגיות נקי. חומר : מארז אחסון ספוגית כותנה מפלסטיק. - המוצר בעל עיצוב שקוף וניתן להציב אותו על שולחן האוכל כמכולה של ספוגית כותנה דקורטיבית. בן המשפחה שלך יאהב את זה. קופסא העמידה להיות קופסת אוסף מטבח, מסעדה ושולחן שולחן בית. מתקן מגבונים זה מאוד נוח ומעשי לאחסון.