מרצדס בנץ ה מחלקה ה550 ה350 320 ה63 אמג 07-09 אור סמן צד 2118201021 ר

עיצוב דומה של יצרן ציוד מקורי כדי להבטיח את ההתאמה והחוזק המבניים. החלפה מדויקת עבור מפעל יצרן ציוד מקורי יחידה, אין שינוי דרוש. הרכבה עומדת או עולה על תקני דוט אנד סאי. תמונה יכול להיות שמאל או ימין לצורך הפגנה בלבד. צד הנהג של ארה 'ב=צד הנוסע של ארה' ב=צד הנהג של ארה 'ב=צד הנהג של ארה' ב=צד הנהג של ארה 'ב=צד הנהג של ארה' ב=צד הנהג של ארה 'ב=צד הנהג של ארה' ב = צד הנהג של ארה 'ב = צד הנהג של ארה' ב = צד הנהג של ארה 'ב = צד הנהג של ארה' ב = צד הנהג של ארה 'ב = צד הנהג של ארה' ב = צד הנהג של ארה 'ב = צד הנהג של ארה' ב = צד הנהג של ארה 'ב = צד הנהג של ארה' ב = צד הנהג של ארה ' ב = צד הנוסע האחורי. נורות צד סמן צד להחלפה לאחר השוק של יצרן הציוד המקורי אינן כוללות תוצרת טייוואן עם ציפוי עדשות מוסמך של קאפה אחריות של 5 שנים (נקודה) מחלקת התחבורה ו (סאה) אגודת מהנדסי הרכב אישור החלפה ישירה. נבנה כדי תקני בקרת איכות קפדנית אנו ממליצים התקנה להיעשות על ידי אנשי מקצוע, כמו פריט לא מגיע עם הוראות התקנה ואנחנו לא לספק כל התקנה/פתרון בעיות סיוע מתאים יצרן ציוד מקורי חלק מספר : 211 820 10 21 , 2118201021 מתאים חלקיםמספרי קישור : מגהבייט2533101ג , מגהבייט2533101 _פלם מתאים דגם ושנה : 2009 2008 2007 09 08 07 דואר כיתה ה280 , ה300 , ה320 , ה350 , ה550 , ה63 אמג איגוד חלקי הרכב המוסמך (קאפה) הוקם לטובת הציבור בשנת 1987 כדי להקים ולפקח על תוכנית בדיקות כדי להבטיח את ההתאמה והאיכות של חלקי חילוף לרכב. עצמאי, משוחד, ללא כוונת רווח, שקוף לחלוטין וללא אינטרס מוסמך בתוצאה, קאפה הפכה מאז לסמכות המוכרת של תעשיית הרכב בנושא איכות ובטיחות החלקים המשמשים לתיקוני התנגשות. תוכנית הבדיקה המקיפה שלנו היא שירות ציבורי בעל ערך המספק לצרכנים, חנויות גוף אוטומטי, מפיצי חלקים ומתאמי ביטוח עם האמצעים האמינים והאובייקטיביים הדרושים להם כדי לזהות חלקי חילוף איכותיים. חלקים שיתאימו, יבצעו, יחזיקו מעמד ויהיו בטוחים כמו המקוריים. אישור קאפה מוכר אפילו על ידי הרגולטורים הממשלתיים כהבטחת איכות.