הרכבה פנס תואם עם -2018 ניסן מקסימה עם צד נוסע ימין פנס מקרן

הרכבה תואם עם 2016 2017 2018 ניסן מקסימה. מודלים בכושר עם מפעל הלוגן פנסים בלבד. לא מתאים מודלים עם מפעל הוביל פנסים. לא מתאים סר / פלטינום מודלים. נורות אינן כלולות. סוג נורת קרן גבוהה : ח9; סוג נורת קרן נמוכה : ח11. מספר חלק : 26010400א, 2601040ב; מספר קישור : 2502235, 2503235. *עמיד למים פוגש סאי לא דורש שינוי או קידוח. הוראות התקנה הוא לא כלול. התקנה מקצועית תהיה מומלצת מאוד. נוסע (מימין) בצד. מתאים לרכב דגם : מתאים עבור 2016 2017 2018 ניסן מקסימה מתאים מפעל הלוגן פנסים רק לא מתאים מפעל הוביל פנסים לא מתאים לסר / פלטינום מודלים נורות סוג : קורה גבוה : ח9 (לא כלול) נמוך קרן : ח11 (לא כלול) הפעל אות : 7444א (לא כלול) חבילת תוכן : 1 נוסע של צד. הערה : נורות אינן כלולות! אנא שימוש חוזר מקורי נורות! פנסי תכונות : בהירות גבוהה : החלפה עם פנסים חדשים, האור הוא יותר בהיר והלילה נהיגה יהיה בטוח יותר. כל מזג האוויר הגנה : את מלא-איטום עיצוב יכול למנוע לחות ואבק מלהיכנס בתוך של דיור. חומרים תרמופלסטיים : פנסים עשויים שרירי בטן, בעלי תכונות עמידות בחום, עמידות לשיחקה וכימיות עמידות בפני שחיקה. טיפים עבור פנס תחזוקה : * לנגב את פנסי עם מטלית רכה למנוע ההצטברות של לכלוך.נקה פנסים עם מים אלקליין כדי למנוע מהעדשה לגזום צהוב.