ווינג 'ט תואם עם [1994 1995 1996 1997 1998 1999 2000 2001 2002 דודג' ראם] הוביל צינור דרל בר פנסים

תואם עם 1994-2002 דודג ' ראם 1500 2500 3500 (ללא חבילת ספורט)- עגום/ברור. זה מגיע עם שני אות פינת שמאל וימין צד מנורות. סגנון הוביל אורות בשעות היום לשפר את הנראות ואת בטיחות הנהיגה. שלוש שכבות של עדשת ציפוי הגנה עם הגנה מפני אולטרה סגול מעולה ועמידות בפני השפעה גבוהה. התקנת פלאג-אן-פליי, התאמה ישירה או החלפה ליחידת המלאי, עיצוב הבריח להתקנה מהירה וקלה, ללא שינוי או קידוח. שנה אחת אחריות - אנו מספקים התקנה ותמיכה טכנית, אנא פנה אלינו. התאמת רכב : 94-02 דודג 'ראם 1500 (ללא חבילת ספורט) 94-02 דודג' ראם 2500 (ללא חבילת ספורט) 94-02 דודג 'ראם 3500 (ללא חבילת ספורט) דגם : וו10-0302-04 צבע : דיור שחור, נורת עדשה שקופה (קרן נמוכה) : לא נורה (קרן גבוהה) : לא נורה (איתות) : לא נורה : 55076748אאו ימין# : 55076749אאו חלקיםקישור שמאל# : צ' 2503101 חלקיםקישור ימין# : צ ' 2502101 תכולת חבילה : פנסים אנא הערה עבור הילה טבעות, אתה יכול כוח אותם עם כבל חשמל לכל מקור כוח שבו אתה רוצה את הילה טבעות כדי להפעיל עם להפסיק להציץ שלך ישן מיושן פנסים אשר אתה מוצא רחוק מלהיות ראוי להערצה. אתה יודע שזה בערך הזמן הזה כדי לשפר את המראה של הקצה הקדמי שלך על ידי שיפור זה לתוך הלסת יורד, נשימה לוקח, הראש מפנה עבודה מכוונת היטב של אמנות. ווינג ' ט כאן כדי לסייע לכם במגוון הרחב של פנסי ביצועים המשלבים את הסגנונות, הצבעים והטכנולוגיה העדכניים ביותר המעניקים לכם את הפנסים האגרסיביים אך הנקיים למראה, אשר יהיו בטוחים להשפיע חזותית על מראה המכונית שלכם. פנסי ההלוגן/פרוייקטו / הילה שלנו מספקים פנסי זוהר מסוגננים מעולם לא יכלו. עיני המלאך המפתות ששבו את תשומת הלב של התעשייה זמינות כעת ביישומים וגימורים רבים יותר מאי פעם, ווינג ' ט נותנת לך את כוח הבחירה עם ההרכב שלנו. אל תדחה את המהפך המודרני שמגיע לרכב שלך. לא עוד לחכות. לא עוד משחקי ניחושים. הגיע הזמן לשחרר את הפוטנציאל המסוגנן של הרכב שלך. ווינג ' ט יכול לגרום לזה לקרות. שדרג עם זוג פנסים היום! 1994-2002 דודג ' ראם 1500 (ללא חבילת ספורט). 1994-2002 דודג ' רם 2500 (ללא חבילת ספורט). 1994-2002 דודג ' ראם 3500 (ללא חבילת ספורט).