מכנסי התלקחות נרקיסוס בוהו/מכנסיים מותניים במותניים גבוהות מכנסיים היפי מכנסיים 70

95% ריון, 5% סטרץ '. סגירה אלסטית. שטיפת ידיים בלבד. [רצועת מותניים נוחה וגבוהה] מכנסי ההתלקחות המותניים הגבוהים עם רצועת המותניים הגבוהה מתאימה לגופך היטב. רצועת המותניים מונעת את מכנסי ההתלקחות שלך לשקוע, ומעניקה לך מראה עדין. בקביעת עקבים גבוהים ייראה ארוך ועדין. [רך ואלסטי] 95% ריון, 5% סטרץ '. חומר בד רך, קל ואלסטי ונושם מסביב. החומר של מכנסי ההתלקחות לא יתכווץ לאחר הכביסה. [בודק סגנון ואירועים] מכנסי הבוהו מתאימים לאירועים רבים. נהדר לחג ההודיה, פסטיבל המוזיקה ומרדי גרא. ללבוש אותו עם עליון יבול ומקטורן. מכנסי הבוהו המתרחבים מספיק ארוכים כדי להלבש עם עקבים, הופכים אותך לאדם הכי מגניב בקהל. [תרשים גודל] מותניים-S : 24.80 "M : 25.55" L : 26.37 "XL : 27.20" 2 XL : 28.03 "Inseam-S : 30.70" M : 31.10 "L : 31.49" XL : 31.88 "2xl : 32.28". [טיפים] מכנס הבוהו לא יתכווץ לאחר הכביסה. שטיפת מכונות ושטוף ידיים קרות, אל תלבשנו ותלו יבש. אנו מציעים צבעים רבים. שחור מוצק, כחול צ'אקרה, עלים. מכנסי רגל רחבים של פלאזו מותניים גבוהים. חומר רך : 95% ריון, 5% סטרץ '. Strut את החפצים שלך בסגנון, ובעוד חוויה של רמת הנוחות הגבוהה ביותר. ללבוש מכנסי בוהו עם עקבים. מכנסי ההתלקחות המותניים הגבוהים עם מותן גבוה יותר. ניתן בקלות לחמוק או לחתוך מכנסי בוהו עם מספריים אם ברצונך להתאים את האורך. בחירה טובה לחג המולד, פסטיבל המוזיקה ומרדי גרא. צבע מודפס ומוצק, שחור מוצק, כחול צ'אקרה ועלים שחור, דפוס B/W. בחר את הצבע האהוב עליך, ולבש אותו עם העקבים שלך. רצועת המותניים מונעת את מכנסי ההתלקחות שלך לשקוע, ומעניקה לך מראה עדין. בקביעת עקבים גבוהים ייראה ארוך ועדין. בחירה טובה לחג המולד, פסטיבל המוזיקה ומרדי גרא. 95% ריון, 5% סטרץ '. חומר בד רך, קל ואלסטי ונושם מסביב. מותניים-S : 24.80 "M : 25.55" L : 26.37 "XL : 27.20" 2 XL : 28.03 "Inseam-S : 30.70" M : 31.10 "L : 31.49" XL : 31.88 "2 XL : 32.28".