Iscram Big Boys כיף להדפיס מכנסיים קצרים קטיפה רכה משיי - אוסף כדור משחק

100% פוליאסטר. מְיוֹבָּא. סגירת משיכה. שטיפת מכונות. אחי, זה לא מקבל יותר צ'ילקס מזה!. מכנסיים קצרים קטיפים אלה הם בדיוק הדבר של נוח בזמן שהם נשארים מגניבים - וההדפסים המהנים הופכים אותם לכל דבר מלבד פיהוק!. מכנסיים קצרים מזדמנים מושלמים לביצוע שיעורי בית בנוחות, צפייה בטלוויזיה, תלויים עם חברים במחנה או סתם להירגע בדרך הייחודית שלך. פליס פלאש רחיץ במכונה הוא 100% פוליאסטר לטיפול קל; כולל כיסי מותניים אלסטיים וכיסי סלאש קדמיים. בדוק את כל פריטי ההדפס 'חלומות החישוק' שלנו משמיכות קטיפה ועד דוכני טאבלט וכלה במכשירי נייר מכתבים!. זה לא נהיה יותר רך ומגניב מזה! מכנסי הקצר המשיי האלה הם בדיוק הדבר להתייחסות ונעימה - וההדפסים המהנים הופכים אותם לכל דבר מלבד פיהוק! מכנסיים קצרים מזדמנים אלה כוללים כיס תיקון אחורי והם מושלמים ליעוד בית נוחות, צפייה בטלוויזיה, תלויים עם חברים במחנה או סתם מצמצמים בדרך הייחודית שלך! פליס רחיץ רך ומשיי במיוחד סופר משיי הוא 100% פוליאסטר לטיפול קל. ניתן להשיג בגדלי ילדים X-SMALL (4-6), קטן (6-8), בינוני (10-12) וגדול (14). ב- Isceam אנו אובססיביים לגבי כיף, פונקציה וסגנון - ראה את כל השורה שלנו לרעיונות חדשים ומועדפים ישנים עם טוויסט חדש!.