מכשירי אדים ביתיים 1000 מ ל מקרן פונקציה רב אור נטענת לחות מכשיר אדים קיבולת גדולה שולחן נייד הוביל

סופר ארוך תרסיס פונקציה, בסדר ועדין ערפל ריסוס. תהליך מרקם אלקטרוליטי, עיצוב מראה ייחודי. יציאת טעינה, טעינה נוחה, חיי סוללה סופר. קיבולת גדולה שכבה כפולה מים טנק, האדים יכול לרסס במשך כל יום ברציפות. אינטליגנטי אינדוקציה כפתור, יכול להתאים את ציוד כרצונו. תיאור האם אתה מחפש מקצועי, עדיין סביר רב תכליתי נטענת הקרנת מנורת אדים? האם אתה מחפש כלי יציב ואמין שיכול לבצע מספר עבודות בבת אחת? אם כן, לא נראה רחוק! שלנו רב תכליתי נטענת הקרנת מנורת אדים חייב לענות על הצרכים שלך. זוהי אחת האפשרויות הטובות ביותר עבורך. תכונות-חומר : שרירי בטן, רכיבים אלקטרוניים-גודל : 12. 00 על 12. 00 על 14. 50 ס מ / 4. 72 על 4. 72 על 5. מתח 70 אינץ' : כוח 5 וולט : 1. זרם 5-2 וואט : 350 מיליאמפר / שעה נפח : 1000 מילימטר קיבולת סוללה : 2000 מיליאמפר / שעה - פונקציית ריסוס סופר ארוכה, ריסוס ערפל עדין ועדין.- גדול-קיבולת שכבה כפולה מים טנק, האדים יכול לרסס במשך כל יום ברציפות.- תהליך מרקם אלקטרוליטי, עיצוב מראה ייחודי. יציאת טעינה, טעינה נוחה, חיי סוללה סופר.- אינטליגנטי אינדוקציה כפתור, יכול להתאים את ציוד כרצונו.- צבע : לבן.- גודל : 12 על 12 על 14. 5 סנטימטר. חבילה כולל 1 איקס אדים 1 איקס כבל נתונים 1 איקס ידני 1 איקס צינור כותנה.