סבון אמבטיה נפרד סבון סבון משאבת סבון יד מתקן סבון סבון אטום דליפה קיר קיר רכוב 304 משאבת סבון נירוסטה

זה קלאסי ונראה נהדר. ◆ טעינה קלה, מתקן סבון מהיר במילוי מהיר בעיצוב מלוטש ועכשווי הופך אותו למוצר האידיאלי לכל סביבת חדר רחצה. +מתקן סבון גוף מוברש אך חלק עם עיצוב מודרני שישתלב בעיצוב הבית שלך. שמור מראה נקי עם בקבוק נפח מושלם. טיפ על ראש המשאבה נועד לא רק להיראות טוב אלא גם להבטיח שלא יהיה טפטוף מבוזבז כאשר סבון נפרד. +מתקן סבון עשוי מפלדת אל חלד 304. מתקן סבון בעדינות כאביזר אידיאלי למטבח, לחדר אמבטיה ואירועים אחרים. +שימוש לסבון נוזלי, סבון כלים, קרם, תערובות שמן אתרי ארומתרפיה, שמפו, שטיפת גוף, שטיפת פה, שמני עיסוי, מרכיבי מזון ועוד. זה קלאסי ונראה נהדר. ◆ טעינה קלה, מתקן סבון מהיר במילוי מהיר בעיצוב מלוטש ועכשווי הופך אותו למוצר האידיאלי לכל סביבת חדר רחצה. +מתקן סבון גוף מוברש אך חלק עם עיצוב מודרני שישתלב בעיצוב הבית שלך. שמור מראה נקי עם בקבוק נפח מושלם. טיפ על ראש המשאבה נועד לא רק להיראות טוב אלא גם להבטיח שלא יהיה טפטוף מבוזבז כאשר סבון נפרד. +מתקן סבון עשוי מפלדת אל חלד 304. מתקן סבון בעדינות כאביזר אידיאלי למטבח, לחדר אמבטיה ואירועים אחרים. +שימוש לסבון נוזלי, סבון כלים, קרם, תערובות שמן אתרי ארומתרפיה, שמפו, שטיפת גוף, שטיפת פה, שמני עיסוי, מרכיבי מזון ועוד. להלן היסודות היומיומיים הטובים ביותר בחדר האמבטיה. ◆ מתקן היגייני, קל לניקוי, שנועד לספק בדיוק את הכמות הנכונה של המוצר הדרוש, הפחתת השימוש ומזעור הפסולת. שיטת התקנה : חומר אגרוף חינם : 304 קיבולת נירוסטה : 200 mlproduct משקל : 488 GCOLOR : שחור/סילברנוטה : ◆ מחלק כמעט כל מוצר ביתי. בקבוקי פלסטיק ריקים הם אידיאליים לסבונים, שטיפת ידיים, שטיפת נוזלים, קרמים, סניטיסר, שמפו, מרכך, ג'ל מקלחת, חומרי סיכה, שמנים, ג'ל אלכוהול ומוצרי ניקוי. אם יש לך הצעות, אנא השאר לנו הודעה ואנחנו נגיע הקפד לבצע תיקונים.