ZYM119 16 מודול ממסר ערוץ מבודד סוג 16 מודול ערוץ מודול ממשק לוח ממשק גבוה/נמוך הרמה DC 5/12/24V מעגל

אמין ומתאים למגוון רחב של שימושים. יעילות המרה גבוהה, פעולת ויסות פשוטה. עם פונקציית חיבור הפוך של אספקת חשמל כדי למנוע פגיעה במודול. המודול משתמש בממסר מקורי באיכות גבוהה, עומס מדורג של ממשק פתוח בדרך כלל : AC 250 V/10 A, DC 30 V/10 A. שימוש באופטוקפלר מבודד דו כיווני בגודל קטן, עם יכולת אנטי-אינטר-הוועדה חזקה ויציבה; זרם ההדק הוא רק 5m A. תכונות : 1. עם פונקציית חיבור הפוך של אספקת חשמל כדי למנוע פגיעה במודול .2. המודול משתמש בממסר איכותי אמיתי, עומס מדורג של ממשק פתוח בדרך כלל : AC 250 V/10 A, DC 30 V/10 A.3. שימוש באופטוקפלר מבודד דו כיווני בגודל קטן, עם יכולת אנטי-אינטר-הוועדה חזקה ויציבה; זרם ההדק הוא רק 5m A.4. משתמשים יכולים לבחור את רמת הבקרה של הממסר, שיכול להיות משיכה ברמה גבוהה או משיכה נמוכה ברמה .5. למודול יש נגן זרם סופי מובנה. ניתן להשתמש ישירות בבקרת המוט החיובית והשלילית של אספקת החשמל, או להשתמש ביציאת הקלט/פלט של שבב יחיד לשליטה .6. מחוון חשמל (אדום), מחוון סטטוס ממסר (כחול) מפרט : מתח אספקה : DC 5 V/12 V/24 V (אופציונלי) זרם טריגר : 5 מגה -חור קוטר : 3 מ"מ מודול (L*W*H) : 15.3*10*2.0 ס"מ/ 6.0*3.9*0.8 אינץ 'משקל : בערך. ממשק 246 גרם/8.7ozmodule : לממשקי בקרת מודול יש 16 מסופי חיווט .1. DC + : התחבר לאספקת חשמל DC + (5 V, 12 V ו- 24 V מודולים אופציונליים) 2. DC- : התחבר לאספקת חשמל DC -3. XM : מסוף נפוץ של בידוד אופטו -אלקטרוני שבב השתמש בקרה ברמה גבוהה : ממשק זה צריך להיות מחובר לקוטב השלילי של אספקת החשמל של לוח הבקרה. אם השתמש בבקרת רמה נמוכה : ממשק זה צריך להיות מחובר לקוטב החיובי של ספק הכוח של לוח הבקרה. חבילה רשימה : 1 * 16 מודול ממסר ערוצים.