Ftvogue grl8-02 בקרה נוזלית בקרה ממסר מפלס המים בקר ניטור מיכלי נוזל רמת נוזלים 10a AC DC 24V-240V,

אתה יכול להגדיר מצב ניקוז מים ומצב אספקת מים. רגישות מתכווננת על ידי ידית (5-100 KΩ). מיועד לניטור מפלס הנוזל בבריכה, באר, מגדל מים, מאגרים, טנקים וכו '. מצב ממסר מסומן על ידי LED. עיכוב זמן פעולה מתכוונן (0.1-10). עם נפח קטן, הרכבת מסילה של 35 מ"מ. טמפרטורת עבודה : -20 ℃ ~ 55 ℃. אתם מוזמנים ליצור איתנו קשר אם יש לכם בעיה לגבי המוצר שלנו, אנו ניתן לכם תשובה משביעת רצון. אתה יכול להגדיר מצב ניקוז מים ומצב אספקת מים. רגישות מתכווננת על ידי ידית (5-100 KΩ). מיועד לניטור מפלס הנוזל בבריכה, באר, מגדל מים, מאגרים, טנקים וכו '. מצב ממסר מסומן על ידי LED. עיכוב זמן פעולה מתכוונן (0.1-10). עם נפח קטן, הרכבת מסילה של 35 מ"מ. טמפרטורת עבודה : -20 ℃ ~ 55 ℃. אתם מוזמנים ליצור איתנו קשר אם יש לכם בעיה לגבי המוצר שלנו, אנו ניתן לכם תשובה משביעת רצון. מפרט : דגם : GRL8-02 פונקציה : 2 או 1 מצב בקרה ברמה מסוף כוח : A1-A2 מדורג מתח כוח מתח : AC/DC 24-240 V (50-60 Hz) צריכת חשמל : מקסימום. טווח התאמת רגישות 2 VA : 5-100 KΩ אספקת מתח סובלנות : -15%; +10% מתח באלקטרודות : מקסימום. זרם AC 5 V באלקטרודות : מקסימום. זמן תגובה של 0.1 MA : מקסימום. כבל אלקטרודה של 400 מ"מ מאפשר קיבול מבוזר (מקסימום) : 800 NF-100 NF אלקטרודה אורך כבל : ≤100 M זמן עיכוב פעולה : 0.1 S-10 S (מתכוונן) דיוק הגדרה : 10% פרמטרים ליצירת פלט : 1 x SPDT, 10 A/AC1, 250 VAC/24 VDC כוח מיתוג מינימלי : 500 מגוואט מחוון חשמל : פלט LED ירוק חיווי : LED אדום חיים מכניים : 1x107 חיי חשמל (עומס התנגדות) : 1x106 זמן איפוס : מקסימום 200 מ"מ טמפרטורת עבודה : -20 ℃ ~ 55 ℃ שיטת הרכבה : 35 מ"מ רכבת רכבת DIN : ≤2000 מ 'יכולת חיווט : 1x2.5mm2 או 2x1.5mm2 מידות : 90*18*64 מ"מ / 3.54*0.71*2.52 אינץ' משקל : בערך. רשימת חבילות 82 גרם/2.9oz : 1 * ממסר בקרת רמת נוזל הערה : 1. בגלל ההבדל בין צגים לאפקטים אור, יתכן שהתמונות לא משקפות את הצבע בפועל של הפריט. 2. אנא אפשר שגיאה קלה עקב מדידה ידנית. תודה על ההבנה שלך.