M6C12 EEE 150KV רכיבים מטורפים אנטי -חומר מנוע ללא מברשת עבור Quadcopter Hexrcopter Drone RC DIY DIY

חובבי המהדורה הקיצונית להפחתת משקל קיצוני תוך שמירה על הביצועים הגבוהים ביותר האפשריים. מנועי המותג שלנו אנטי-חומר מוגדרים כלא "רגילים" בתחום המנועים המולטי-רוטוריים. אנו גאים לשחרר מנועי סדרה Antimatter בסוף 2019. בילינו שנה אחת כדי לתכנן ולהוכיח אילו מנועים הם היעילים ביותר עם 21-24in אבזרים. זה הקסם! רכיבים מטורפים בפולין מביאים לשולחן. זה מיועד למערכת אווירית רכב בלתי מאוישת (UAS, מל"ט, RPAs או מזל"ט). הגדרת מנוע תאימות הרכבה חורים סטנדרטיזציה 4 x M4 Ø32 מ"מ 4 x M3 Ø25 מ"מ. מופחת במיוחד משקל אוורירי תכנון הפחתת חום פסיבית לצריכת החשמל והביצועים המקסימליים. מתח גבוה המיועד למתח 6-12 מתח מוגבר מומנט. תאימות התקנת מדחף אפשרויות הרכבה של מדחפים מרובים 4 x M3 Ø12, 4 x m3 Ø18 מ"מ, 4xm3 Ø22 מ"מ. Antimatter M6 C12 EEE נועד לשאת עומס של 2.5-4 ק"ג, תומך במתח 6 S-12 S. חובבים מהדורה קיצונית להפחתת משקל קיצוני תוך שמירה על הביצועים הגבוהים ביותר האפשריים. תכנון חלול מקסימום, משקל אולטרה -אור, פיזור חום מהיר. יעילות גבוהה. מיסב מיובא של EZO, סיבוב יציב יותר, עמיד יותר באמצעות מגנט ARC בעל ביצועים גבוהים, הביצועים משופרים על ידי אפשרות של 5% KV : 150 KV 170 KV 280 KV 400 KV.