גלגל צבע מקרן למקרן אופטומה HD141X GT1080 HD26

אם המקרן עושה רעש מזמזם או מיילל חזק דומה לזה של רעש מאוורר, תמונה מהבהבת ומכבה את המקרן או שהמקרן נאבק להפעלה או שהוא נדלק ויורד, סביר מאוד שהחלק הזה צריך להחליף את ההחלפה ו שימו לב : מכיוון שגלגל הצבעים הוא מכשיר שביר במיוחד, שבירת מקטעי הזכוכית לא תכוסה תחת אחריות שכן כל פריט נבדק בקפידה מאוד ואז ארוז היטב. לכן אנו ממליצים בחום על סבלנות וטיפול במהלך ההתקנה. 30 יום תשואה ללא טרחה, אחריות איכותית לשנה. אנא צור איתנו קשר אם יש לך בירור כלשהו. 6 קטעים גלגל צבע, קוטר : 40 מ"מ; אם יש לך ספק, פשוט השווה את הגלגל הישן שלך לבין התמונה. תואם למקרן Optoma : GT1080 GT1080 E HD180 HD26 HD32 HD141 X HD142 X HD143 X HD131 X HD230 X. גלגל צבע מקרן עבור Optoma GT1080 E HD26 HD32 HD141 X HD142 X HD143 X HD131 X אם המקרן משמיע רעש זמזום חזק או מתבכיין בדומה לזה של רעש מאוורר, תמונה מהבהבת והופכת את המקרן או המקרן מתאבק יוצא, סביר להניח שחלק זה זקוק להחלפה. שימו לב : מכיוון שגלגל הצבעים הוא מכשיר שביר במיוחד, שבירת מקטעי הזכוכית לא תכוסה תחת אחריות שכן כל פריט נבדק בקפידה מאוד ואז ארוז היטב. לכן אנו ממליצים בחום על סבלנות וטיפול במהלך ההתקנה. 6 קטעים גלגל צבע, קוטר : 40 מ"מ; אם יש לך ספק, פשוט השווה את הגלגל הישן שלך לבין התמונה. תואם למקרן Optoma : GT1080 GT1080 E HD180 HD25 HD26 HD32 HD141 X HD142 X HD143 X HD131 X HD230 X.