KOSRAE BL-FP230J/SP.8MQ01GC01 מנורה החלפה לאופטומה HD20/HD20-LV/HD200X/HD200X-LV/HD21/HD23/HD230X מקרן

מקרנים תואמים : דגם נורה BL-FP230 J / SP.8 MQ01 GC01. מתאים לאופטומה HD20 / HD20-LV / HD200 X / HD200 X-LV / HD21 / HD23 / HD230 X. תכונות : נורת מקרן עמידה עם אורך חיים ארוך של עד 2500-3000 שעות. באמצעות דור חדש של Kosrae Lampwick, מה שהופך את התמונה לבהירות וגבוהה יותר, אידיאלית לכל תרחיש. בקרת האיכות : אנו מחויבים לספק ללקוחות נורות מחלקות באיכות גבוהה. כל המנורות ייבדקו לפני המסירה, KOSRAE שולטת בקפדנות באיכות ממבער נורות לדיור. אריזה בטוחה : כל תיבת משלוח עם קצף מבטיחה הגנה מלאה לחבילה שלך. על מנת למנוע נזק במעבר, המנורה עברה בדיקת נזק קפדנית לפני שעזבה את המפעל. ערבות : אנו מבטיחים אחריות של 180 יום ו 30 יום 100% ערבות גב כסף. אם יש לך בעיות עם המנורה, אל תהסס לפנות אלינו באמצעות דואר אלקטרוני. כל ההודעות שלך יוענו תוך 12 שעות. מקרנים תואמים : דגם נורה BL-FP230 J / SP.8 MQ01 GC01. מתאים לאופטומה HD20 / HD20-LV / HD200 X / HD200 X-LV / HD21 / HD23 / HD230 X. תכונות : נורת מקרן עמידה עם אורך חיים ארוך של עד 2500-3000 שעות. באמצעות דור חדש של Kosrae Lampwick, מה שהופך את התמונה לבהירות וגבוהה יותר, אידיאלית לכל תרחיש. בקרת האיכות : אנו מחויבים לספק ללקוחות נורות מחלקות באיכות גבוהה. כל המנורות ייבדקו לפני המסירה, KOSRAE שולטת בקפדנות באיכות ממבער נורות לדיור. אריזה בטוחה : כל תיבת משלוח עם קצף מבטיחה הגנה מלאה לחבילה שלך. על מנת למנוע נזק במעבר, המנורה עברה בדיקת נזק קפדנית לפני שעזבה את המפעל. ערבות : אנו מבטיחים אחריות של 180 יום ו 30 יום 100% ערבות גב כסף. אם יש לך בעיות עם המנורה, אל תהסס לפנות אלינו באמצעות דואר אלקטרוני. כל ההודעות שלך יוענו תוך 12 שעות.

Bulb Model: :