מנורת רצפה של TYJ-USA, מנורת דיג יוקרתית נורדית לאמנות סלון סלון מנורת חדר שינה מלון, ספה יצירתית פוסט-מודרנית

【אסתטי】 : טמפרטורת חלל עשיר, פרטים רכים בין הסיבים לגוף המנורה חושפים איכות אמנותית פשוטה ועדינה. 【חומר】 : חומר אקרילי שקוף אחיד, העברת אור גבוה, צבע אור רך ואחיד, חם ונוח. 【שלדה】 : שלדה מוצקה ועמידה, קשיות גבוהה ומרקם מוצק ועדין. 【בריאות ובטיחות】 : השתמש במלאכת מלאכת בדים באיכות גבוהה, עבה, רכה, נשימה טובה, אפקט סטריאוסקופי חזק, מרקם ברור ושקוף. 【היקף】 : מתאים לחדר שינה, סלון, לימוד, משרד, שולחן קפה, מעונות באוניברסיטה, בית קפה. אנו מספקים לך מנורות שולחן באיכות גבוהה, כך שתוכל לנוח ולהשתמש בשקט נפשי. שם : חומר מנורת רצפה : ברזל מחושל + מחזיק מנורת בד : E27 תהליך : אפייה גודל צבע : 182*153 ס"מ (71.65*60.23in) הנחיה : A, אנו מוכרים רק מנורות שולחן. מוצרים אחרים אינם נמכרים, ומקור האור צריך להיות עצמאי. ב. על הבדל הצבע : בגלל גורמים כמו אור ותצוגה של הסביבה, צבע התמונה עשוי להיות שונה במקצת מהצבע בפועל. אנא עיין במוצר בפועל. ג. הערה : אם המוצר החדש נמצא באריזה המקורית שלו, הוא צריך להיות ממוקם באזור אוורור של 48 שעות כדי לחסל ריחות ולהפוך אותם לקלים לשימוש בעתיד. ד. מכירות ישירות במפעל : 1-3 משלוח ימי עבודה. זמן המסירה הוא 7-15 ימי עבודה. ה. שירות לאחר המכירה : תודה על נוכחותך ותמיכתך. אם יש לך כזה, אנא אל תהסס לפנות אלינו. אנו מקווים לספק לך מוצרי שירות טובים יותר.