טווין אייר 152218 מסנן אוויר קצף כפול משומן מראש

מתאים : ימאהה יז 250 יז / יז 450 יז 2014. מראש משומן מסנן הוא מוכן ללכת ישר מהקופסה, חיסכון זמן וטרחה, כל בזמן שהוא נועד להגדיל זרימת אוויר תוך הבטחת הרמה הגבוהה ביותר של הגנה מפני לכלוך/אבק. כפול קצף עיצוב : גס פתוח נקבובית קצף תופס לכלוך מוטס, לכלוך וחול, בסדר פתוח נקבובית פנימי קצף משמש שני מסנן כדי מלכודת החלקיקים הקטנים ביותר תוך הבטחת מרבי אוויר מעבר. עבה, שטוח קצף, ללא שומן איטום טבעת מבטיח מגע מרבי עם שלך תיבת אוויר, תוך מתנהג כמו לנשימה אטם עבור מוגבר אוויר מעבר. התמזגו חיצוני ופנימי אלמנטים למנוע לכלוך וזוהמה מלהיות ונתקע בין שכבות ואילו באופן בלעדי ניסח דבק מבטיח דבק תפרים לא לשבור. מתאים : ימאהה יז 250 יז / יז 450 יז 2014. מראש משומן מסנן הוא מוכן ללכת ישר מהקופסה, חיסכון זמן וטרחה, כל בזמן שהוא נועד להגדיל זרימת אוויר תוך הבטחת הרמה הגבוהה ביותר של הגנה מפני לכלוך/אבק. כפול קצף עיצוב : גס פתוח נקבובית קצף תופס לכלוך מוטס, לכלוך וחול, בסדר פתוח נקבובית פנימי קצף משמש שני מסנן כדי מלכודת החלקיקים הקטנים ביותר תוך הבטחת מרבי אוויר מעבר. עבה, שטוח קצף, ללא שומן איטום טבעת מבטיח מגע מרבי עם שלך תיבת אוויר, תוך מתנהג כמו לנשימה אטם עבור מוגבר אוויר מעבר. התמזגו חיצוני ופנימי אלמנטים למנוע לכלוך וזוהמה מלהיות ונתקע בין שכבות ואילו באופן בלעדי ניסח דבק מבטיח דבק תפרים לא לשבור. מראש משומן מסנן הוא מוכן ללכת ישר מהקופסה, חיסכון זמן וטרחה, כל בזמן שהוא נועד להגדיל זרימת אוויר תוך הבטחת הרמה הגבוהה ביותר של הגנה מפני לכלוך/אבק. כפול קצף עיצוב : גס פתוח נקבובית קצף תופס לכלוך מוטס, לכלוך וחול, בסדר פתוח נקבובית פנימי קצף משמש שני מסנן כדי מלכודת החלקיקים הקטנים ביותר תוך הבטחת מרבי אוויר מעבר. עבה, שטוח קצף, ללא שומן איטום טבעת מבטיח מגע מרבי עם שלך תיבת אוויר, תוך מתנהג כמו לנשימה אטם עבור מוגבר אוויר מעבר. התמזגו חיצוני ופנימי אלמנטים למנוע לכלוך וזוהמה מלהיות ונתקע בין שכבות ואילו באופן בלעדי ניסח דבק מבטיח דבק תפרים לא לשבור. מתאים : ימאהה יז 250 יז / יז 450 יז 2014.