מסנן החלפת קנקן מים Invisiclean

מסנן מים להחלפה עבור דגם פילטר המים Invisiclean Filter דגם IC-WP-2 L. (קנקן מים אינו כלול). 5 סינון מים שלב - אפס TDS (סה"כ מוצקים מומסים) - מרבית מסנני המים מסלקים רק כלור או ריחות מהמים שלך. מעבדה שנבדקה באמצעות תקני הסמכת NSF. פילטר 5 הבמה שלנו נועד להסיר כימיקלים ומזהמים כמו כלור, עופרת, ברזל, ארסן, קדמיום, נחושת, כספית, פלואוריד, בריום, קובלט, ליתיום, מנגן, אבץ, אלומיניום וניקל. המסנן שלנו יבטיח שתקבלו את המים האיכותיים והטעימים עבורכם ולמשפחתכם. מסנן מים להחלפה עבור דגם פילטר המים Invisiclean Filter דגם IC-WP-2 L. (קנקן מים אינו כלול). 5 סינון מים שלב - אפס TDS (סה"כ מוצקים מומסים) - מרבית מסנני המים מסלקים רק כלור או ריחות מהמים שלך. מעבדה שנבדקה באמצעות תקני הסמכת NSF. פילטר 5 הבמה שלנו נועד להסיר כימיקלים ומזהמים כמו כלור, עופרת, ברזל, ארסן, קדמיום, נחושת, כספית, פלואוריד, בריום, קובלט, ליתיום, מנגן, אבץ, אלומיניום וניקל. המסנן שלנו יבטיח שתקבלו את המים האיכותיים והטעימים עבורכם ולמשפחתכם. פילטר המים הוא מסנן ההחלפה עבור דגם פילטר המים Invisiclean פילטר IC-WP-2 L.