Aukmla Bride Hair Slait מסרק פרחים מלאכותיים אביזרי שיער דקורטיביים לנשים ונערות

♥ מסרק שיער לחתונה אלגנטי בחוף עם ורד מלאכותי, גבישים, חרוזים וחוט עמיד. מושלם לכלות או לשושבינות. ♥ מסרק שיער לכלה לחתונה הוא בערך 5.9 x 2.75 אינץ '(15 x 7 ס"מ). ♥ מסרקי שיער דקורטיביים נהדרים לאם, אשה, בת, מאהבת, חברה, גם אביזר מצוין לכלה ושושבינה. ♥ אירועים : חתונה, אמהות-יום, יום הולדת, מסיבת נושא, יום נישואין, טקס, ריקודים נשף. ♥ תכונות : חתיכות ראש לחתונה לכלה בשילוב עם חוט קופר על ידי מופע בעבודת יד היטב בסגנון פרחוני. מסרקי שיער לחתונה ואביזרי שיער לנשים ונערות. זה אביזר ייחודי המיועד לכל כלה נוצצת וינטג '! זה מתאים לחתונה, מסיבות, ערבים, אירועים מיוחדים, מתנה או לבישת מזדמנים. מידע על מוצר >>> צבע : הראה כתמונות. >>> חומר : אבני חן, חוט סגסוגת, חרוזים >>> גודל : 5.9 אינץ '(15 ס"מ) >>> עונה מתאימה : 4 עונות >>> אידיאלי לחתונה וערב, מסיבה ומזדמנות. הצבע עשוי להיות מינורי שונה מהתמונה בגלל התצלום. הודעה : חדש לגמרי. אם אתה רוצה להחזיר, אנא שמור על טיפות והמוצרים שלי חדשים. שני תנאים שאינך יכול להחזיר מופיעים כדלקמן : 1. המוצר משמש או פגום. 2. התג או החבילה של המוצר שלי פגומים.