ספר שטוח שטוח מסרק בלוח דגש על כלי עיצוב שיער כלי שיער אנטי -החלקה לסלוני שיער

שיני המסרק העגולות אינן פוגעות בקרקפת ומונעות מצבע השיער ליצור קשר ישיר עם שורשי השיער. הקצוות והפינות הם חלקים, לא פוגעים בידיים, וקלים לתפעול. הצורה היא קמורה ואי -החלקה, המיועדת במיוחד לצביעת שיער. בעת צביעה והדגשה, זה יכול להגן ביעילות על השיער מפני מוכתם. עבור חומרי שיער הוא משמש לצביעה או לצביעת שיער רב צבעוני כדי להימנע מצביעה לא אחידה או צביעה צולבת. שיני המסרק העגולות אינן פוגעות בקרקפת ומונעות מצבע השיער ליצור קשר ישיר עם שורשי השיער. הקצוות והפינות הם חלקים, לא פוגעים בידיים, וקלים לתפעול. הצורה היא קמורה ואי -החלקה, המיועדת במיוחד לצביעת שיער. בעת צביעה והדגשה, זה יכול להגן ביעילות על השיער מפני מוכתם. עבור חומרי שיער הוא משמש לצביעה או לצביעת שיער רב צבעוני כדי להימנע מצביעה לא אחידה או צביעה צולבת. תכונה : 1. שיני המסרק העגולות אינן פוגעות בקרקפת ומונעות מצבע השיער ליצור קשר ישיר עם שורשי השיער .2. הקצוות והפינות הם חלקים, לא פוגעים בידיים, וקלים לתפעול .3. הצורה היא קמורה ואי -החלקה, המיועדת במיוחד לצביעת שיער .4. בעת צביעה והדגשה, זה יכול להגן ביעילות על השיער מפני מוכתם .5. עבור חומרי שיער הוא משמש לצביעה או לצביעת שיער רב צבעוני כדי להימנע מצביעה לא אחידה או צביעה צולבת. מפרט : מצב : 100% סוג פריט חדש סוג : צבע צבע שיער גודל גודל : בערך. 35 x 11 ס"מ/13.8 x 4.3 אינץ 'גודל אדיום : בערך. 25 x 11 ס"מ/9.9 x 4.3small גודל : בערך. 24.7 x 4.5 ס"מ/9.7 x 1.8inuses : מיוחד לסלוני שיער, לצביעה או לצביעת שיער רב צבעוני, כדי להימנע מצביעה לא אחידה או צבע צולב. רשימת חבילות : 1 x לוח צבע שיער גדול

Condition:
100% Brand New Item Type