ל. רפידות לא מרומזות אולטרה דקיקות עם כנפיים, ספיגה רגילה, 42 סמק, שכבה עליונה ללא כותנה טהורה

רפידות נשיות נטולות צבעים, ניחוחות וחומרי הדברה סינתטיים. רפידות הווסת המעוצבות עם שכבה עליונה כותנה טהורה של 100% . גרעין סופג מבוסס 100% צמח. מתוך מותג הטיפול בתקופת כותנה מספר 1. במשימה להנגיש טיפול תקופתי יוצא דופן לכולם. ניתן להשיג בכרית רגילה, סופר כרית, מקסי כרית ומשטח לילה. FSA/HSA זכאים. ל 'מיועד לאהוב את גופך : הרפידות והספינות שלנו מיוצרות עם שכבה עליונה כותנה, נטולת צבעים, ניחוחות וחומרי הדברה סינתטיים. זה מה שאנו מכנים טיפול בתקופה בהשראת הטבע, שתוכנן עם כל גוף וכל תקציב בראש. *** L. מיועד לאהוב את התקציב שלך : אנו מחויבים להנגיש טיפול תקופת איכותי לכולם, ומסיבה זו המוצרים שלנו מיוצרים עם מרכיבים נקיים ופשוטים שלא ידגישו את התקציב שלך. ל 'הופכת את מוצרי הפרימיום לנגישים ללא מחיר הפרימיום מכיוון שאנו מאמינים כי הגישה לטיפול תקופת איכותי היא זכות בסיסית לכולם. *** ל 'מיועד להלוואת יד : אנו רואים גישה לטיפול תקופתי בהשראת הטבע לא רק כזכות בסיסית לכולם, אלא גם הזדמנות לשינוי. אנו נמצאים במשימה להנגיש לטיפול תקופתי יוצא דופן לכולם. זו הסיבה שאנו מספקים מימון מדי שנה לארגונים ללא מטרות רווח, בקהילה ברחבי העולם, המגדילים גישה בר-קיימא למוצרי טיפול תקופתיים, חינוך לבריאות הווסת והזדמנויות תעסוקה. זהו ל 'הוא טיפול תקופתי יוצא דופן שנגיש לכולם. *** L. מיועד להוביל עם אמון ושקיפות : אנו נמשיך להציג באופן בולט את המרכיבים שלנו באריזה שלנו כך שכאשר תושיט יד למוצרים שלנו, תדע בדיוק מה יש בהם ואיזה תפקיד ממלא כל מרכיב. אנו מעריכים את כל המרכיבים שלנו לבטיחות כך שתדע שהמוצרים שלנו בטוחים לשימוש. האמון שלך במוצרים שלנו הוא זה שמאפשר לנו לחדש ולהמשיך במסע ההגנה על התקופה שלנו.