ערכת סוללות ומטען של קסטאר עבור LP-E10, LC-E10 עבודה עם EOS Rebel T5, EOS Rebel T3, EOS KISS X50, EOS

מטען A/C מהיר של Kastar Mini כולל תקע אמריקאי מתקפל, 110-240 V מתח קלט ברחבי העולם, מתאם טעינה לרכב ותקע אירופי. קיבולת UTRA-High של סוללה של קסטאר. השתמש בתאים יפניים באיכות גבוהה לחיי סוללה ארוכים יותר ללא השפעת זיכרון. טעינה אורות ירוקים להטעינה להמתנה, אדום מיועד לטעינה ועם בקרת זרם קבוע אוטומטית מונעת את הטעינת הסוללה, קצר חשמל והלם אלקטרוני. כל הפריטים מפוענחים 100% ותואמים 100% למצלמה, הסוללה ואביזרי החשמל המקוריים. תואם : LP-E10 LPE10 סוללה, LC-E10 LC-E10 N מטען, EOS Rebel T7, EOS 1100 D, EOS 1200 D, EOS 1300 D, EOS 1500 D, EOS 2000 D, EOS 3000 D, EOS KISS X50, EOS X70, EOS KISS X80 , EOS KISS X90, EOS Rebel T3, EOS Rebel T5, EOS Rebel T6 DSLR מצלמות. נקודת כדור 1 KASTAR MINI מהיר A/C מטען כולל תקע אמריקאי מתקפל, 110-240 V מתח קלט ברחבי העולם, מתאם טעינה לרכב ותקע אירופי. נקודת כדור 2 קיבולת סוללות קסטאר Utra-High. השתמש בתאים יפניים באיכות גבוהה לחיי סוללה ארוכים יותר ללא השפעת זיכרון. נקודת כדור 3 טעינה אינדיקציה אורות ירוקים להמתנה, אדום מיועד לטעינה ועם בקרת זרם קבוע אוטומטית מונעת את הסוללה לטעון יתר, קצר חשמל והלם אלקטרוני. נקודת כדור 4 כל הפריטים מפוענחים 100% ותואמים 100% למצלמה, הסוללה והאביזרים המקוריים. נקודת הכדור 5 כל הפריטים כוללים כסף של 30 יום בחזרה ואחריות ליצרן לשלוש שנים. חבילת פרטי תיאור כוללת : 1 x LP-E10 סוללה 1 x מטען נסיעות 1 x מטען לרכב 1 x סוללת תקע אירופית תואמת : CANON LP-E10 מטען תואם : CANON LC-E10 תואם לדגמים הבאים : CANON EOS 1100 D CANON EOS 1200 D CANON CANON CANON EOS Rebel T3 Canon EOS Rebel T5 Canon EOS KISS X50 CANON EOS KISS X70 ערך מחיר איכותי.