נווט בשטח לא מוכר בקלות: מצפן אוריינטלי קל משקל לטיולים ותרמילאים עם לוחית סיבובית ברורה והתאמת דריכה

ניווט מדויק : מצפן קריאת מפות DC361 מצויד בלוח סיבוב של 360 מעלות, זכוכית מגדלת, סרגל מצפן וסולם מצפן 1 : 24000 כדי לעזור לך לנווט בשטח לא מוכר במדויק ובקלות. איכות ציון מקצועית : מצפן קמפינג ברמה גבוהה מיועד לחובבי חוץ שנהנים לטייל, ציד, הישרדות, ניווט וטיפוח הרים. העיצוב העמיד והקל משקל שלו הופך אותו למושלם למתחילים, תוך שהוא משמש גם ככלי אמין לאנשי מקצוע. מתנה מושלמת להרפתקנים : בין אם אתם מחפשים בנים או בנות, המצפן הזה הוא המתנה המושלמת לכל מי שאוהב לחקור את הטבע הגדול. זו מתנה מעשית ומתחשבת בה הם יכולים להשתמש בתהליך הצמיחה שלהם ומעבר לה. נייד וקל לשימוש : מצפן קריאת מפות DC361 מיועד להיות נייד ונוח לשימוש. זה מגיע עם מחט מגנטית, מצפן קו כיווני, כיווני ושרוך, מה שמקל על הנשיאה והשימוש בכל מקום ובכל מקום שאתה זקוק לו. מחט ממוגנטית לדיוק דיוק : המחט המגנטית של מצפן זה מיוצרת בטכנולוגיית ואקום ומלאה לחלוטין בשמן נוזלי. זה מבטיח שהמחט תישאר יציבה ומדויקת, אפילו באזורים עם וריאציה מגנטית, מה שמאפשר לך את הביטחון לנווט בדיוק. ניווט מדויק : מצפן קריאת מפות DC361 מצויד בלוח סיבוב של 360 מעלות, זכוכית מגדלת, סרגל מצפן וסולם מצפן 1 : 24000 כדי לעזור לך לנווט בשטח לא מוכר במדויק ובקלות. איכות ציון מקצועית : מצפן קמפינג ברמה גבוהה מיועד לחובבי חוץ שנהנים לטייל, ציד, הישרדות, ניווט וטיפוח הרים. העיצוב העמיד והקל משקל שלו הופך אותו למושלם למתחילים, תוך שהוא משמש גם ככלי אמין לאנשי מקצוע. מתנה מושלמת להרפתקנים : בין אם אתם מחפשים בנים או בנות, המצפן הזה הוא המתנה המושלמת לכל מי שאוהב לחקור את הטבע הגדול. זו מתנה מעשית ומתחשבת בה הם יכולים להשתמש בתהליך הצמיחה שלהם ומעבר לה. נייד וקל לשימוש : מצפן קריאת מפות DC361 מיועד להיות נייד ונוח לשימוש. זה מגיע עם מחט מגנטית, מצפן קו כיווני, כיווני ושרוך, מה שמקל על הנשיאה והשימוש בכל מקום ובכל מקום שאתה זקוק לו. מחט ממוגנטית לדיוק דיוק : המחט המגנטית של מצפן זה מיוצרת בטכנולוגיית ואקום ומלאה לחלוטין בשמן נוזלי. זה מבטיח שהמחט תישאר יציבה ומדויקת, אפילו באזורים עם וריאציה מגנטית, מה שמאפשר לך את הביטחון לנווט בדיוק. מבואות : מפת DC361 קוראת מצפן מצפן אוריינטלי משקל לטיולים תרמילאים מושלמים לחובבי חוץ שצריכים לנווט בשטח לא מוכר בקלות על העיצוב הקל משקל שלה מקל על התרמיל או בכיס שלך, והבסיס הצלול עם סולם סקליות וסנטימטר. עוזר לך למדוד ולמלא את מסלולך, הלוח המסתובב מאפשר הגדרה ובעקבות מיסב ספציפי, בעוד שההתאמה של הנטייה מבטיחה קריאות מדויקות אפילו באזורים עם וריאציה מגנטית מקבלים את המצפן האמין והמעשי הזה לטיולים, תרמיל תרמיל או כל מרדף חיצוני! מפרט : 1. ממדים : (5.12 × 2.76 × 0.79) "/(13.00 × 7.00 × 2.00) ס"מ (L × W × H) 2. משקל : 1.59oz/45.000 גרם 1 x מצפן.