Hdtop ipad mini 6 מארז אטום הלם 2021 עם עמדת סימן כיסוי סיליקון מגן על כיסוי ילדים עם מעמד לאייפד מיני

מיועד במיוחד עבור IPAD MINI דיור 6 6.3 אינץ '2021 (דגם : A2567/A2568/A2569). לא מואר : הוא אינו תואם לדגמים אחרים של i Pad. אנא בדוק את דגם ה- i Pad שלך לפני הרכישה. מקרה זה העשוי מחומר סיליקון איכותי וידידותי לסביבה, עם תכונה לא רעילה ולא נקבובית, לתחושת מגע נוחה יותר לילדים. קל לניקוי : חומר הסיליקון קל לניקוי וניתן למחוק אותו במהירות עם מטלית לחה, מה שהופך אותו למושלם לילדים מבולגנים הנוטים לשפכים וכתמים. גזרות מדויקות : למקרה זה יש גזרות מדויקות המספקות גישה מלאה לכל יציאות, הכפתורים והמצלמות של ה- i Pad Mini 6. המשמעות היא שילדך יכול להשתמש בטאבלט מבלי שתצטרך להסיר את המקרה, ולשמור עליו מוגן בכל עת. עיצוב ידידותי לילדים : עם עיצוב מהנה וצבעוני, המקרה הזה מעוצב במיוחד לילדים וכולל עמדות בעיטה מתקפלות שקל לשימוש. המקרה גם קל משקל ונוח להחזיק. מיועד במיוחד עבור IPAD MINI דיור 6 6.3 אינץ '2021 (דגם : A2567/A2568/A2569). לא מואר : הוא אינו תואם לדגמים אחרים של i Pad. אנא בדוק את דגם ה- i Pad שלך לפני הרכישה. מקרה זה העשוי מחומר סיליקון איכותי וידידותי לסביבה, עם תכונה לא רעילה ולא נקבובית, לתחושת מגע נוחה יותר לילדים. קל לניקוי : חומר הסיליקון קל לניקוי וניתן למחוק אותו במהירות עם מטלית לחה, מה שהופך אותו למושלם לילדים מבולגנים הנוטים לשפכים וכתמים. גזרות מדויקות : למקרה זה יש גזרות מדויקות המספקות גישה מלאה לכל יציאות, הכפתורים והמצלמות של ה- i Pad Mini 6. המשמעות היא שילדך יכול להשתמש בטאבלט מבלי שתצטרך להסיר את המקרה, ולשמור עליו מוגן בכל עת. עיצוב ידידותי לילדים : עם עיצוב מהנה וצבעוני, המקרה הזה מעוצב במיוחד לילדים וכולל עמדות בעיטה מתקפלות שקל לשימוש. המקרה גם קל משקל ונוח להחזיק. מקרה מהנה ושובב זה נועד לשמור על ה- i Pad Mini 6 הבטוח והמאובטח שלך, ובמקביל להוסיף נגיעה של אישיות למכשיר שלך. מקרה זה מיוצר מחומר סיליקון איכותי, מספק הגנה מצוינת מפני שריטות, צלילים וסוגים נפוצים אחרים של נזק. קל לאחוז בחומר הרך והגמיש, מה שהופך את זה פחות סביר כי ה- i Pad Mini 6 שלך יחליק מהידיים שלך. המקרה נועד להתאים ל- i Pad Mini 6 בצורה מושלמת, עם גזרות מדויקות לכל הכפתורים, היציאות והמצלמות. המשמעות היא שתוכלו לגשת בקלות לכל התכונות של המכשיר שלכם מבלי שתצטרכו להסיר את המקרה. אבל מה שבאמת מבדיל את המקרה הזה הוא העיצוב החמוד והצבעוני שלו. המקרה הזה, הכולל מגוון של דמויות מצוירות וצבעים תוססים, ובוודאי יביא חיוך לפנים שלך בכל פעם שאתה משתמש ב- i Pad Mini 6. התקן. בסך הכל, מארז ההגנה על Cartoon Silicone Silicone Mini 6 הוא השקעה נהדרת עבור כל מי שרוצה לשמור על המכשיר שלו בטיחות ולהוסיף קצת אישיות בו זמנית. זה קל לשימוש, קל לניקוי ויספק הגנה מצוינת לשנים הבאות.