מגן Snapcase Splatterball Manhattan לאייפד

מיועד לשימוש עם ה- i Pad (i Pad 2, דור שלישי ו -4). חיצוני קשוח ונוקשה מונע נזק קל. מאפשר גישה מלאה לכל הפקדים והיציאות של ה- i Pad. מיועד לשימוש עם ה- i Pad (i Pad 2, דור שלישי ו -4). חיצוני קשוח ונוקשה מונע נזק קל. מתאים אישית ומגן על המכשיר שלך. מאפשר גישה מלאה לכל הפקדים והיציאות של ה- i Pad. מיועד לשימוש עם ה- i Pad (i Pad 2, דור שלישי ו -4). חיצוני קשוח ונוקשה מונע נזק קל. מאפשר גישה מלאה לכל הפקדים והיציאות של ה- i Pad. מיועד לשימוש עם ה- i Pad (i Pad 2, דור שלישי ו -4). חיצוני קשוח ונוקשה מונע נזק קל. מתאים אישית ומגן על המכשיר שלך. מאפשר גישה מלאה לכל הפקדים והיציאות של ה- i Pad. הביע את עצמך ושמור על הטאבלט שלך מוגן באמצעות אוסף חתימות של מנהטן. מיועד לשימוש עם ה- i Pad שלך (i Pad 2, דור שלישי ו -4), מעטפת פוליקרבונט עמידה בעלת פרופיל נמוך תעזור לשמור על המכשיר שלך מפני בליטות ושריטות יומיומיות ובמקביל לאפשר גישה מלאה לכל היציאות והבקרות. אוסף חתימות זה Snapcase כולל את דפוס ה- Splatterball שלנו, בהשראת העיצוב הפוסט-מודרני שנמצא באופנות הפופ-פאנק של שנות השמונים ניו יורק, לוס אנג'לס ולונדון. Snapcase זה נועד לשקף את אישיותך ואת תחושת הסגנון הייחודית שלך, ומרגשת, נועד לשקף את אישיותך ואת תחושת הסגנון הייחודית שלך תוך שמירה על השקעה מוגנת.