מארז הארנק של Sonix X Sanrio לאייפון 14 Pro Max | תואם ל- Magsafe | ירידה של 10ft נבדקה | ארנק פטנט

תואם ל- Magsafe : כולל מגנטים מובנים שנועדו לתמוך בטעינה אלחוטית מגנטית. ירידה של מטר וחצי שנבדקה : מארז המגן שלנו כולל ציפוי עמיד בפני שריטות, צדדים סופגים זעזועים, פינות עמידות בפני השפעה, וקצה מורם להגנה על המצלמה. קח הכל כדי ללכת עם אביזר הלו קיטי האחרון שלנו! ארנק טריפולד מפוספס זה כולל את הסגנון המבריק הנפוח שהוא סנריו באופן ייחודי עם רצועת קרוס -גוף. ניתן להסיר בקלות את מארז הטלפון הכולל תפוחים וחינניות של הלו קיטי מהארנק!. הגן על הטכנולוגיה שלך ועל כוכב הלכת : מקרי הטלפון שלנו מיוצרים מפוליאוריטן תרמופלסטי של 100% (TPU) וארוזים באמצעות 100% נייר ממוחזר למחזור. כולל אחריות לכל החיים של Sonix. תואם ל- Magsafe : כולל מגנטים מובנים שנועדו לתמוך בטעינה אלחוטית מגנטית. ירידה של מטר וחצי שנבדקה : מארז המגן שלנו כולל ציפוי עמיד בפני שריטות, צדדים סופגים זעזועים, פינות עמידות בפני השפעה, וקצה מורם להגנה על המצלמה. קח הכל כדי ללכת עם אביזר הלו קיטי האחרון שלנו! ארנק טריפולד מפוספס זה כולל את הסגנון המבריק הנפוח שהוא סנריו באופן ייחודי עם רצועת קרוס -גוף. ניתן להסיר בקלות את מארז הטלפון הכולל תפוחים וחינניות של הלו קיטי מהארנק!. הגן על הטכנולוגיה שלך ועל כוכב הלכת : מקרי הטלפון שלנו מיוצרים מפוליאוריטן תרמופלסטי של 100% (TPU) וארוזים באמצעות 100% נייר ממוחזר למחזור. כולל אחריות לכל החיים של Sonix.