Temdan למארז ה- iPhone 14, עם [3 יח 'מגן על מסך זכוכית מחוסמת] [3 PCS מגן עדשות מצלמה] [הגנה על טיפת

[מארז אטום הלם לאייפון 14] Temdan המיועד לאייפון 14, עיצוב חתוך מדויק לאחיזה מעולה וגישה נוחה לכל המפתחות והפונקציות. ניתן להשיג מגוון אפשרויות צבע כדי להציג את האישיות שלך. מה שכן, תואם טעינה אלחוטית. [שדרוג מסך ועדשות מצלמה מגן] Temdan Shockproof i Phone 14 מארז במיוחד עם 3 מגני עדשת מצלמה ברורים נוספים HD ו -3 מגני מסך זכוכית ממוזגים נוספים של 9 שעות, מה שהופך את ה- i Phone 14 שלך לקבל הגנה על גוף מלא של 360 מעלות, במחיר בלבד של מקרה מגן אחד. זכוכית מחוסמת 0.33 מ"מ שומרת על רגישות לתגובה של 99.99% ולעולם לא מגרדת. מגן עדשת מצלמה שחורה מעוצבת במיוחד מביא יופי בתולי לכל תמונה ווידאו. לא משפיע על הפלאש. [הגנה קשוחה בכל סיבוב] מעטפת פוליקרבונט קשיחה, ורירית פנים גומי רכה, סופגת ומסיטה הלם כאשר חוויות ה- i Phone 14 שלך משפיעות, מה שהופך את זה למקרה מחוספס. לוח מצלמה מורם של 1.5 מ"מ והגובה של 1.5 מ"מ. קשוח בכל סיבוב הגנה על האייפון 14 שלך מפני בלאי יומיומי, אבק, לכלוך, שריטות, טיפות או בליטות. [אגן זעזועים בכיתה צבאית] מארז ה- i Phone 14 של טמדאן אטן זעזועים מאושר כדי לחרוג מסטנדרטים של מבחן ירידה בדרגה צבאית ולשרוד ירידות עד 14 מטר. תכנון ספיגת זעזועים בשכבה כפולה ייחודית, 4 פינות נגד התנגשות סופגות ביעילות ומפזרות 99% מכוח ההשפעה. מספק הגנה על ירידת סופר והלם לאייפון שלך 14. [החלפת חיים ותמיכה מקצועית] אנא אל תהסס לפנות אלינו דרך מרכז ההודעות לכל נושא, פיתרון מרוצה מובטח לנצח. EG, אביזרים סדוקים בעת המסירת? ספר לנו להזמין nr. כדי לקבל החלפה. [מארז אטום הלם לאייפון 14] Temdan המיועד לאייפון 14, עיצוב חתוך מדויק לאחיזה מעולה וגישה נוחה לכל המפתחות והפונקציות. ניתן להשיג מגוון אפשרויות צבע כדי להציג את האישיות שלך. מה שכן, תואם טעינה אלחוטית. [שדרוג מסך ועדשות מצלמה מגן] Temdan Shockproof i Phone 14 מארז במיוחד עם 3 מגני עדשת מצלמה ברורים נוספים HD ו -3 מגני מסך זכוכית ממוזגים נוספים של 9 שעות, מה שהופך את ה- i Phone 14 שלך לקבל הגנה על גוף מלא של 360 מעלות, במחיר בלבד של מקרה מגן אחד. זכוכית מחוסמת 0.33 מ"מ שומרת על רגישות לתגובה של 99.99% ולעולם לא מגרדת. מגן עדשת מצלמה שחורה מעוצבת במיוחד מביא יופי בתולי לכל תמונה ווידאו. לא משפיע על הפלאש. [הגנה קשוחה בכל סיבוב] מעטפת פוליקרבונט קשיחה, ורירית פנים גומי רכה, סופגת ומסיטה הלם כאשר חוויות ה- i Phone 14 שלך משפיעות, מה שהופך את זה למקרה מחוספס. לוח מצלמה מורם של 1.5 מ"מ והגובה של 1.5 מ"מ. קשוח בכל סיבוב הגנה על האייפון 14 שלך מפני בלאי יומיומי, אבק, לכלוך, שריטות, טיפות או בליטות. [אגן זעזועים בכיתה צבאית] מארז ה- i Phone 14 של טמדאן אטן זעזועים מאושר כדי לחרוג מסטנדרטים של מבחן ירידה בדרגה צבאית ולשרוד ירידות עד 14 מטר. תכנון ספיגת זעזועים בשכבה כפולה ייחודית, 4 פינות נגד התנגשות סופגות ביעילות ומפזרות 99% מכוח ההשפעה. מספק הגנה על ירידת סופר והלם לאייפון שלך 14. [החלפת חיים ותמיכה מקצועית] אנא אל תהסס לפנות אלינו דרך מרכז ההודעות לכל נושא, פיתרון מרוצה מובטח לנצח. EG, אביזרים סדוקים בעת המסירת? ספר לנו להזמין nr. כדי לקבל החלפה. *תאימות : מקרה זה תואם רק ל- i Phone 14 6.1 אינץ '5 G, לא לדגם טלפון אחר! הערה : אנא אשר את סוג הטלפון והגודל שלך לפני הרכישה. כל בעיה במקרה של i Phone 14, אנא שלחו לנו הודעה בכל עת ואנו נשרת אתכם בהקדם האפשרי!. *שירות החלפת חיים : אנו מתמחים בייצור אביזרי טלפון נייד. אנו אוהבים ליצור, אנו מבינים את הצרכים שלך ומוכנים יותר להקשיב לרעיונות שלך! אם אתה מקבל מארז טלפון עם אביזרים חסרים, אביזרים פגומים, כתמים על פני השטח, עקבות שימוש או כל בעיה אחרת, אנא שלח הודעה ל אותנו מייד להחלפה או שירותים אחרים.