Ztofera תואם ל- Samsung Galaxy S23 Plus 5G, מארז דפוס בלוח חמוד של Love Heart לנשים בנות, סיליקון רך

? 【Samsung Galaxy S23 Plus 5 G Case】 מיועד רק לסמסונג Galaxy S23 Plus 5 G, אנא בדוק שוב את דגם הטלפון שלך לפני הרכישה. ? 【דפוס לב פשוט של אהבה】 דפוס לב אהבה פשוט מוסיף נגיעה מסוגננת למקרה, ומראה את האסתטיקה שלך ואהבת החיים שלך. ? Design תכנון אולטות חמוד】 האולטות המשתמשים בטכנולוגיה עיקרית כדי למנוע את שינוי הצבע, דהייה, הופכים את המקרה לעמיד; חומר TPU רך מספק חווית שימוש קלה ונוחה. ? 【הגנה מלאה】 שדרוג 4 קצוות מצופים בלוח מוגבהים מונעים את המצלמה והמסך שלך שריטות ולכלוך, מה שהופך את הטלפון שלך לעמידות בפני שריטות לחלוטין. גישה נוחה לכל הפקדים והתכונות; חיתוך מושלם כך שיתאים לרמקול, מצלמה ויציאות אחרות. ? 【מתנה מושלמת】 השילוב של טכנולוגיית אמולטות ודפוסי אהבה פשוטים הופך את ה- Galaxy S23 Plus ליותר מסוגנן ומושך יותר, שהוא מושלם לחג המולד, ולנטיין ומתנות חג אחרות לחברים, בנות, אשה, בנות, נשים. ? 【Samsung Galaxy S23 Plus 5 G Case】 מיועד רק לסמסונג Galaxy S23 Plus 5 G, אנא בדוק שוב את דגם הטלפון שלך לפני הרכישה. ? 【דפוס לב פשוט של אהבה】 דפוס לב אהבה פשוט מוסיף נגיעה מסוגננת למקרה, ומראה את האסתטיקה שלך ואהבת החיים שלך. ? Design תכנון אולטות חמוד】 האולטות המשתמשים בטכנולוגיה עיקרית כדי למנוע את שינוי הצבע, דהייה, הופכים את המקרה לעמיד; חומר TPU רך מספק חווית שימוש קלה ונוחה. ? 【הגנה מלאה】 שדרוג 4 קצוות מצופים בלוח מוגבהים מונעים את המצלמה והמסך שלך שריטות ולכלוך, מה שהופך את הטלפון שלך לעמידות בפני שריטות לחלוטין. גישה נוחה לכל הפקדים והתכונות; חיתוך מושלם כך שיתאים לרמקול, מצלמה ויציאות אחרות. ? 【מתנה מושלמת】 השילוב של טכנולוגיית אמולטות ודפוסי אהבה פשוטים הופך את ה- Galaxy S23 Plus ליותר מסוגנן ומושך יותר, שהוא מושלם לחג המולד, ולנטיין ומתנות חג אחרות לחברים, בנות, אשה, בנות, נשים. הגנת מצלמה הגנה על מסך הגנה מפני הלם.