מארז נצנצים של Fanpl עבור מתג Nintendo OLED, כיסוי מגן עגינה למתג OLED ו- JOY CON בקר עם 2 אחיזות אגודל

【צבעים מבריקים】 : דחו צבעים מונוטוניים, אמיתיים, תן ל- OLED שלך להיראות נמרץ יותר. 【הגנה על טווח מלא】 : הגן על בקרי ה- OLED והג'ויקון שלך מפני בליטות יומיומיות, שריטות, אבק וטביעות אצבעות. 【התאמה מושלמת】 : עיצוב אחורי אחורה, חתך מדויק, דקיק במיוחד והשתלב במזח, פירוק קל של ג'ויקונים, אינו משפיע על השימוש בפונקציות מקוריות כלשהן ≠ הערה : מקרה המגן דק בעיצוב, אך שומר על קשיחות ושימוש לא ישבר בקלות. אם יש נזק במהלך ההובלה, אנא צור איתנו קשר בזמן). 【באיכות גבוהה】 : תחושה מט נוחה, באמצעות חומרים ידידותיים לסביבה, ידידותיים לעור שלך. 【אתה יכול לקבל】 : 1 x כיסוי הפוך, מארז 2 x עבור מתג Joycon יש להתקין אותו כראוי לשימוש רגיל, מארז מגן זה מתאים רק לגרסת ה- OLED 2021, דגמים אחרים אינם מתאימים זק. 【תכונות】 אחיזות מגן צבעוניות יכולות להוסיף טעם וחיוניות למתג שלך הגנה על טווח מלא להפחית את הנזק לקונסולות משחק קלות ונוחות, יכול לשמש לבד גם לא יעוותו לאחר שימוש לטווח הארוך 【מפרט】 תואם : רק מתאים למתג Nintendo OLED (לא מתאים ל- Nintendo Switch Lite) מוצר : מתג OLED COST צבע : נצנצים ורוד וסגול חומר : ABS פלסטיק (מארז מעטפת קשה) 【שימו לב】 (לא כולל קונסולת OLED ובקר ג'ויקון) אם יש לכם הנפקה כלשהי על מוצר pls אל תהסס וקבר אותנו. 【החבילה כוללת】 1 x מתג קונסולת OLED כיסוי אחורי 2 X לוחות עבור ג'ויקון 2 X מכסה אחורי של ג'ויקון 2 x כובעי אחיזת אגודל טופר חתול.