מקרה מגן DLSEEGO למתג ושמחה CON בקרי עגינה עגינה עגינה עם מגן מסך זכוכית 2 PC ו 6 חתולים חמודים כובעי

חסין שריטות. מתאים לחלוטין למתג נינטנדו. קל הלאה - קל. רגשות נוגעים ללב רכים לתינוק. ★ תאימות & Deckable - מעוצב במיוחד עבור מתג, שיכול לספק הגנה מצוינת סביב המתג שלך. אולטרה רזה, משתלבים במזח בצורה מושלמת כאשר התיק לובש. ★ איכות גבוהה ומדרגה - עשוי מחומר מחשב, תחושה חלקה כמו עור לתינוק, הגן על המתג שלך מפני שריטות יומיות, זעזועים, טביעות אצבע והשפעות אחרות. Color Fast, המדרגות הוורודות והכחולות הייחודיות הופכות את המתג שלך למראה אטרקטיבי יותר. ★ מה אתה מקבל - 1 pcs מתג מגן על מעטפת קשה ו -2 מגן מסך זכוכית ו 6 PCS חתולים כובעי אחיזת אגודל טופר. למגן המסך יש הגדרה גבוהה עם שקיפות של 99.9%, מגן ביעילות על המסך כולו. כובעי אחיזת האגודל של החתולים טופר הם סופר חמודים!. ★ ידידותי למשתמש-קל להתקנה ללא למידה נוספת. גזרות מדויקות, ניתן לגשת לכל פונקציות המתג ללא הפרעה. ניתן להסיר את השמחה בחופשיות ממסוף המתג מבלי להוריד את המקרה. ☘️ מתנה טובה לשחקני הארדקור של Switch - זו גם מתנה טובה ליום חג המולד. זהו ערכות אביזר חיוניות למתג. כל מקרה מתג DLSEEGO NINTENDO נתקל בבעיות בשימוש יכול לקבל שירות לקוחות תגובה 24 שעות ביממה ופתרונות. ★ תאימות & Deckable - מעוצב במיוחד עבור מתג, שיכול לספק הגנה מצוינת סביב המתג שלך. אולטרה רזה, משתלבים במזח בצורה מושלמת כאשר התיק לובש. ★ איכות גבוהה ומדרגה - עשוי מחומר מחשב, תחושה חלקה כמו עור לתינוק, הגן על המתג שלך מפני שריטות יומיות, זעזועים, טביעות אצבע והשפעות אחרות. Color Fast, המדרגות הוורודות והכחולות הייחודיות הופכות את המתג שלך למראה אטרקטיבי יותר. ★ מה אתה מקבל - 1 pcs מתג מגן על מעטפת קשה ו -2 מגן מסך זכוכית ו 6 PCS חתולים כובעי אחיזת אגודל טופר. למגן המסך יש הגדרה גבוהה עם שקיפות של 99.9%, מגן ביעילות על המסך כולו. כובעי אחיזת האגודל של החתולים טופר הם סופר חמודים!. ★ ידידותי למשתמש-קל להתקנה ללא למידה נוספת. גזרות מדויקות, ניתן לגשת לכל פונקציות המתג ללא הפרעה. ניתן להסיר את השמחה בחופשיות ממסוף המתג מבלי להוריד את המקרה. ☘️ מתנה טובה לשחקני הארדקור של Switch - זו גם מתנה טובה ליום חג המולד. זהו ערכות אביזר חיוניות למתג. כל מקרה מתג DLSEEGO NINTENDO נתקל בבעיות בשימוש יכול לקבל שירות לקוחות תגובה 24 שעות ביממה ופתרונות. כיסוי מארז מגן מלא עבור מתג Nintendo שלך מוסיף טעם וחיוניות לגיימר שלך, הפוך את המתג שלך לאטרקטיבי יותר.