מארז מתג חום, מתג עגינה, מארז פגזים מתג קשיח לקונסולת מתגים וחסרונות שמחה, מארז מתג עם אחיזת אגודל -

יפה ויציב - המקרה הזה עשוי מחומר פלסטיק קשיח והצבע משלב אדום וכתום. שדרג לחלוטין את המתג שלך לרמה הבלעדית והמסוגננת. ידידותי Dock - אתה עדיין יכול להטעין רק על ידי חיבור אותו ישירות לחוט או שתוכל להכניס את המתג שלך עם המארז למזח. קל לשימוש - פשוט מאוד לצלם תיק ולקחת אם. כל עבודות הכפתורים וכל היציאות נגישות בקלות. זה מתאים ביותר לתיק הנשיאה. מקרה מגן - זה שומר על אבטחת המתג שלך וזה מונע את הנשירה של המתג שלך. אחיזות אגודל הכפה של החתול מגנות גם על הג'ויסטיק שלך. מאוד נוח להחזיק - תוכלו להאכיל טוב יותר עם המקרה הזה כשאתם משחקים זמן רב. זה חלק למגע אך לא חלקלק. המקרה קל משקל ורזה. שימו לב שהוא לא יכול להתאים לקונסולת ה- OLED של Nintendo Switch. יפה ויציב - המקרה הזה עשוי מחומר פלסטיק קשיח והצבע משלב אדום וכתום. שדרג לחלוטין את המתג שלך לרמה הבלעדית והמסוגננת. ידידותי Dock - אתה עדיין יכול להטעין רק על ידי חיבור אותו ישירות לחוט או שתוכל להכניס את המתג שלך עם המארז למזח. קל לשימוש - פשוט מאוד לצלם תיק ולקחת אם. כל עבודות הכפתורים וכל היציאות נגישות בקלות. זה מתאים ביותר לתיק הנשיאה. מקרה מגן - זה שומר על אבטחת המתג שלך וזה מונע את הנשירה של המתג שלך. אחיזות אגודל הכפה של החתול מגנות גם על הג'ויסטיק שלך. מאוד נוח להחזיק - תוכלו להאכיל טוב יותר עם המקרה הזה כשאתם משחקים זמן רב. זה חלק למגע אך לא חלקלק. המקרה קל משקל ורזה. שימו לב שהוא לא יכול להתאים לקונסולת ה- OLED של Nintendo Switch. מארז אדום למתג עם תכונת אחיזת אגודל - עמיד מאוד - קל להחזיק - התאמה במזח - עיצוב יפה - מושלם לנסיעות - קל לגשת לכל היציאות - ספיגת הלם ואנטי -סקרט - משקל קל מאוד וקל להחזקה. - אנטי החלקה וזיעה בחינם לחבילת משחק ארוכה של משחק תקופה כוללת מתג 1 פגז אדום מארז 2 אחיזות אגודל כפות חתול למתג.