Viewsonic PJD6230 2700 Lumens DLP מקרן

תוכן החבילה-מקרן, כבל חשמל, כבל VGA, שלט רחוק עם סוללות, כבל מורכב, כבל S-Video, מארז נשיאה רך, מכסה עדשות, מדריך התחלה מהירה, תקליטור אשף Viewsonic (עם מדריך למשתמש), מתאם VGA-Componpon. טכנולוגיית Brilliant Color לצבעים תוססים יותר ותמונות פריכות וחדות כמעט בכל תפאורה. יחסי הבהירות והניגודיות הגבוהים, משתלבים עם תיקון אבן המפתח ועדשת זום לתמונות מושלמות. המנורה הממוקמת בנוחות מציעה תחזוקה קלה. קישוריות RJ-45 מאפשרת בקרת רשת מרחוק. תוכן החבילה-מקרן, כבל חשמל, כבל VGA, שלט רחוק עם סוללות, כבל מורכב, כבל S-Video, מארז נשיאה רך, מכסה עדשות, מדריך התחלה מהירה, תקליטור אשף Viewsonic (עם מדריך למשתמש), מתאם VGA-Componpon. טכנולוגיית Brilliant Color לצבעים תוססים יותר ותמונות פריכות וחדות כמעט בכל תפאורה. יחסי הבהירות והניגודיות הגבוהים, משתלבים עם תיקון אבן המפתח ועדשת זום לתמונות מושלמות. המנורה הממוקמת בנוחות מציעה תחזוקה קלה. קישוריות RJ-45 מאפשרת בקרת רשת מרחוק. אם אתה הבעלים של Microsoft Office, יש לך 3 Power Point. זו דרך נהדרת לארגן עובדות, מחשבות ורעיונות למצגת. עכשיו הוציאו אותו לעולם או, לפחות, את קבוצת העבודה שלכם. מקרן המולטימדיה של Viewsonic PJD6230 מאפשר לך לשתף את הפגנות Power Point שלך עם כולם. ה- PJD6230 הוא המקרן הקל משקל Brilliant Color שהוא פרפורמר עשיר בתכונות המספק צבעים תוססים יותר ותמונות חדות וחדות. יחסי הבהירות והניגודיות הגבוהים, בשילוב עם תיקון אבן המפתח ועדשת זום מבטיחים מקרן זה מספק את המצגת שלך בצורה מושלמת. תיהנו מבקרת רשת באמצעות קלט RJ-45, ואילו אפשרויות הקלט הנרחבות ורמקולי הסטריאו המשולבים 2x5-וואט מציעים חווית מולטימדיה דינאמית באמת. מקרן זה אפילו כולל כיתוב סגור לקויי השמיעה. הרכיב מקרן זה על התקרה לשימוש בכיתות או בחדרי ישיבות או השתמש על שולחן שולחן. הגישה למנורה המונחת בנוחות הופכת את התחזוקה לבריזה ב- PJD6230. ה- PJD6230 אידיאלי לשימוש בכיתות ובגדרות ארגוניות. אפשרויות קלט נרחבות ורמקולים משולבים 2x5-watt מספקים חווית מולטימדיה דינאמית באמת. מקרן זה אפילו כולל כיתוב סגור לקויי השמיעה. מפרט סוג - 0.55 רזולוציית מכשיר מיקרומירור דיגיטלי (DLP) - XGA 1024x768 (מקורי)/ SXGA 1280x1024 (דחוס) עדשה - 1.1 זום אופטי/ מיקוד ידני של מיקוד ידני - תיקון אבן מפתח דיגיטלית אנכית - +/-40 מעלות גודל 300-300 - גודל 30-300 אנכי - +/-40 מעלות - 30-300 - 30-300 - 4/-40 מעלות - 30-300 - 30-300 - Degital Digital Digital - +40 מעלות - 40 מעלות - מעלות. (אלכסוני) / 0.8m -7.6 מ 'מרחק זריקה - 47-393 / 1.2m -10m זריקה יחס - 1.97 - 1 ~ 2.16 - 1 סוג מנורה - 200 וולט חיי מנורה (רגיל / מצב אקולוגי) - 3500 /4000 (שעות) בהירות - 2,700 יחס ניגודיות לומן - 2000 - 1 (סוג) יחס גובה -גובה - 4 - 3 (יליד), 16 - 9 רמקול - מחברי 2x5 וואט - רשת 1 RJ -45, 1 שקע RCA, קלט S -Video 1 4- 4- 4- סיכה מיני-דין, 1 RS232 (6 סיכות D-Sub), RGB 2 IN / 1 OUT.