מקרן כיס, שלט רחוק ABS מיני מקרן LED לבית

ABS ידידותי לסביבה : מקרן מיני זה מאמץ חומר ABS ידידותי לסביבה. גודל כיס מיני, בנוחות לתיק היד שלך, בתיק או לכיס האחורי עבור, בית, עבודה, עסקים או משחק. כוח USB : מקרן נייד זה מאמץ כוח USB, שניתן לחבר לטלפון, למחשב הנייד ולטאבלט שלך. הגנת עיניים : מקרן טלפון זה מאמץ טכניקת הדמיה של השתקפות מפוזרת, ומגן למעשה על עיני ילדיכם. שלט רחוק : מקרן Mini HD זה תומך בשלט רחוק, ומספק נוחות רבה יותר, המתאים לבית, למשרד ולקמפינג. רמקול מובנה : מקרן הכיס הזה יש רמקול מובנה. יציאת שמע 3.5 מ"מ מאפשרת לך להתחבר לאוזניות ורמקול. ABS ידידותי לסביבה : מקרן מיני זה מאמץ חומר ABS ידידותי לסביבה. גודל כיס מיני, בנוחות לתיק היד שלך, בתיק או לכיס האחורי עבור, בית, עבודה, עסקים או משחק. כוח USB : מקרן נייד זה מאמץ כוח USB, שניתן לחבר לטלפון, למחשב הנייד ולטאבלט שלך. הגנת עיניים : מקרן טלפון זה מאמץ טכניקת הדמיה של השתקפות מפוזרת, ומגן למעשה על עיני ילדיכם. שלט רחוק : מקרן Mini HD זה תומך בשלט רחוק, ומספק נוחות רבה יותר, המתאים לבית, למשרד ולקמפינג. רמקול מובנה : מקרן הכיס הזה יש רמקול מובנה. יציאת שמע 3.5 מ"מ מאפשרת לך להתחבר לאוזניות ורמקול.