P20 3D 3D קולנוע 1080p חכם אנדרואיד WiFi LED קולנוע ביתי מקרן מיני נייד חיצוני עם

ספק את הצליל הטוב ביותר וחוויית האזנה מעולה. תמונות חדות יותר, בהירות ועשירות יותר, חוויה עקומה יותר. ניידות וניידות מצוינים. כל פרט שוחזר במדויק כדי להבטיח אפקט צפייה אמיתי וצבעוני. זה מושלם לשימוש מקורה וגם בחוץ, מה שהופך אותו למושלם לערבי קולנוע, לילות משחק ומפגשים בחצר האחורית. ספק את הצליל הטוב ביותר וחוויית האזנה מעולה. תמונות חדות יותר, בהירות ועשירות יותר, חוויה עקומה יותר. ניידות וניידות מצוינים. כל פרט שוחזר במדויק כדי להבטיח אפקט צפייה אמיתי וצבעוני. זה מושלם לשימוש מקורה וגם בחוץ, מה שהופך אותו למושלם לערבי קולנוע, לילות משחק ומפגשים בחצר האחורית. בידור גדול עם מסך גדול עם מקרן סופר-קטן למסך 200 אינץ 'לתאימות פונו-סטיילית בגודל טבעי עם אנדרואיד 9.0 אוסנוי איכות תיאטרון איכות 2 דוברים מובנים משלימים את החוויה הקולנועית בחוץ עם 7800m Ah Baltsupports שפות מרובות : אנגלית, יפנית, צרפתית, גרמנית , איטלקית, ספרדית, סינית, סינית מסורתית, קוריאנית, רוסית, וייטנאם, ערבית, פורטוגזית וכו ' הרעיון גדול מהחיים. הזדמנויות בידור חסרות נטולת עם מערכת הפעלה של אנדרואיד 9.0 ו- 2.4/5 GHz Wificonnect לאינטרנט והורידו אפליקציות או התאמה עם אנדרואיד אחר ותואם למכשירי i OS ולמחשבים אישיים לתצוגה אלחוטית. אבן מפתח, צביעה מתקדמת, מיקוד מדויק ומיקוד מדויק ומדויק פרויקט טכנולוגי VIVID Images Innovative TECH לנוחיותו של מקרן עם תצוגת וידיאו חלקה יותר ופריע יותר. קל אפילו יותר להשיג תמונות במקום שאתה רוצה אותן עם יכולות מחוץ לציר ייחודי. קבל את האפקט הקולנועי המלא עם 2 Spearing Spearte את התיאטרון המובנה 5 W ללא כל הכבלים או המכשירים הנוספים. זה יכול לשמש כמרמקול בכל מקום עם סוללה נטענת של 7800m Ah או כבל 12 V/2 A DC החוצה או הרחק מהכול עם סוללה טעונה לחלוטין. או התחברו למכונית שלכם או לקיר לצפייה מורחבת עם התקע הכפול. מדורגים נמשכים 30000 שעות ביממה ועמידה מספיק כדי לאפשר לכם לשחק או לצפות במשחקים והסרטונים המועדפים עליכם במשך 5 שעות בכל יום במשך 10 שנים, עדשת הקרנה אטומה יותר. עדשת הגנה מפני זכוכית תצוגה פריך שומרת על התמונות שלך למראות טוב יותר לאורך זמן על ידי חסימת חלקיקי אבק. עיצוב קטן וקל משקל עם נמוך נמוך המקרן הקומפקטי כמעט בכל מקום או לשאת אותו איתך מבלי להוסיף הרבה בתפזורת או.