מקרן Full HD 700 לומן קולנוע ביתי 1080p תמיכה במערכת טלוויזיה בסוללות עם

1. ניידות : הניידות של המקרן היא גם גורם שיש לקחת בחשבון. ניתן לשאת בקלות את המקרן הקלילי והקומפקטי לאירועים שונים התואמים לשימוש, כמו הרצאות, נאומים, פגישות עסקיות וכו '. 2. צליל : מקרנים יש גם רמקולים מובנים, כך שחשוב לבחור מקרן עם איכות צליל טובה ו 3. רזולוציה : הרזולוציה של מקרן היא הגורם הבסיסי ביותר בקביעת איכות התמונה והיא קובעת עד כמה אתה יכול לקבל איכות גבוהה. 4. בהירות : בהירות היא גורם חשוב נוסף. אם המקרן אינו מספיק בהיר, תגלה שהתמונה תופיע עמומה בסביבה מוארת היטב. 5. ניגודיות : ניגודיות מתייחסת למידת ההבדל בין חלקים קלים וחשוכים של תמונה. ניגודיות טובה משפרת את הפרט והחדות של התמונה, מה שהופך את חוויית הצפייה לטובה עוד יותר. 1. ניידות : הניידות של המקרן היא גם גורם שיש לקחת בחשבון. ניתן לשאת בקלות את המקרן הקלילי והקומפקטי לאירועים שונים התואמים לשימוש, כמו הרצאות, נאומים, פגישות עסקיות וכו '. 2. צליל : מקרנים יש גם רמקולים מובנים, כך שחשוב לבחור מקרן עם איכות צליל טובה ו 3. רזולוציה : הרזולוציה של מקרן היא הגורם הבסיסי ביותר בקביעת איכות התמונה והיא קובעת עד כמה אתה יכול לקבל איכות גבוהה. 4. בהירות : בהירות היא גורם חשוב נוסף. אם המקרן אינו מספיק בהיר, תגלה שהתמונה תופיע עמומה בסביבה מוארת היטב. 5. ניגודיות : ניגודיות מתייחסת למידת ההבדל בין חלקים קלים וחשוכים של תמונה. ניגודיות טובה משפרת את הפרט והחדות של התמונה, מה שהופך את חוויית הצפייה לטובה עוד יותר. הדגש 1080p מקרן נייד FHD עם 700 ANSI Lumens מובנה 16000m Ah גודל הקרנת סוללה עד 200 אינץ * 1080 רזולוציית תמונות מלאה HD, תואמת יותר להפעלה כלפי מעלה של 4 K. בהירות ובהירות.