טעים - מהדורת פרימיום האהבה האמיתית של אמילי [הורדה]

מהיצרן שתף בחיפוש של אמילי לאושר אמיתי עם טעים-מהדורת פרימיום האהבה האמיתית של אמילי, פרק חדש נפלא בסדרה המדהימה. שנה לאחר שאמילי פותחת מסעדה משלה, העסקים ממשיכים לשגשג למרות שחייה האישיים אינם קיימים לחלוטין. גוונים של הבטחה מופיעים כשהיא מקבלת ורד, אבל היא ביישנית מכדי לפעול על פיה. ואז יום אחד מגיע מכתב אהבה ישן מרומן קיץ שהופך את עולמה של אמילי. האם היא תפעל על אחד מאלה כדי למצוא את אהבתה האמיתית? גלה כפי שאתה מבין אמילי במסע רומנטי כל-חדש זה. לעבוד בדרך שלך דרך המקום של אמילי וכל הדרך לפריז לעזור ללקוחות וללמוד יותר על אחד שנמלט. השלם משחקים נפלאים חדשים לגמרי, התגנב דרך מצבים מביכים ופגש חברים חדשים ופנטסטיים ברחבי העולם. עם משימות מלהיבות, הפתעות חביבות, גביעים מתגמלים ושדרוגים נהדרים, טעים - האהבה האמיתית של אמילי נועדה להפוך למועדפת עליך. ליהנות תוכן בלעדי בעת הרכישה טעימה-מהדורת פרמית האהבה האמיתית של אמילי כולל 10 רמות משחק בונוס, 10 פריטי מסעדה בלעדיים, מדריך אסטרטגיה מועיל, שומר מסך נוגע ללב, וטפטים נפלאים. פריטי בונוס מיוחדים אלה זמינים רק במהדורת פרימיום זו. דרישות מערכת מפרט מינימלי : מערכת הפעלה : ווין 7, ויסטה ואיקס מעבד : 2.0 ג ' יגה הרץ פנטיום 4 או איל שווה ערך : כונן קשיח 512 מגה בייט : כרטיס מסך 280 מגה בייט : דירקטיקס : 9.0 ג מידע נוסף : לא ידוע.