טירוף פינבול - מחשב

ארבעה משחקים : הטיה מלאה, Hyper 3-D, Crystal Caliburn, Loony Labyrinth. סביבות תלת מימד קופצות עיניים. תנועת כדור ריאליסטית היפר ודיחוק שולחן 'לשליטה אמיתית. אפקטים וידאו עשירים. עבור עד ארבעה שחקנים. ארבעה משחקים : הטיה מלאה, Hyper 3-D, Crystal Caliburn, Loony Labyrinth. סביבות תלת מימד קופצות עיניים. תנועת כדור ריאליסטית היפר ודיחוק שולחן 'לשליטה אמיתית. אפקטים וידאו עשירים. עבור עד ארבעה שחקנים. ריכזנו ארבעה ממשחקי הפינבול הטובים והמרציניים ביותר שנוצרו אי פעם! הכדורים והפגושים הללו קיבלו חכמי ארקייד המבוססים על תנועה קינטית ממשית לפוצץ ריאליזם. טבלו את עצמכם בשעות על שעות של פעולה אינטנסיבית לחלוטין כשאתם מנסים לשלוט בעשרת השולחנות השונים. התנסו בפעולה הפינבול האמיתית - צורחות מהירויות כדור, אורות מהבהבים, פגושים סילוניים, רמפות מרובות, אזורים נסתרים, ספינרים סופר, כתמים מתוקים, מלכודות, טריקים נסתרים, רגל, פיקוקים, מצבי וידאו ועוד .. שולחנות הנגינה המהירים ביותר האלה, אפקטים קוליים מדהימים וכדורי רב-משחק מעניקים לך שעות של התרגשות פינבול !!.