רדיוס USDA ילדים אורגניים משחת שיניים 3oZ ללא רעיל ללא גלוטן ללא גלוטן שנועד לשפר את בריאות החניכיים

משחת שיניים רדיוס מעוצבת באופן אורגני : תנו לילדים שלכם לשאוג צד אורגני עם משחת שיניים של דרקון דרקון אורגני USDA. אז גם מבוגרים טובים אוהבים את זה!. אולטרה בטוחים לפיות קטנות : לא תראו שום משחת שיניים עקבות ורדיוס היא נטולת כימיקלים, נטולת GMOS, ללא גלוטנים, נטולת פלואוריד, נטולת סכרין, נטולת SLS, נטולת SLES, נטולת קרגן, פרבנים -חינם או סינתטיים מכל סוג שהוא. פשוט נקה מרכיבים טבעיים. USDA Organic : לשכלל את הנוסחה החלוצית שלנו הייתה עבודת אהבה ואנחנו שמחים להיות מסוגלים להציע משחת שיניים אורגנית מוסמכת של USDA. ארנב ארנב חינם ומזנק מאושר להשאיר את מצפונך נקי כמו השיניים שלך. טעמים טעימים אך יעילים : שילובי הטעמים שלנו נבחרו באותה מידה ליתרונות שלהם לבריאות הפה כמו לפה שלהם משקה טעימות. פרי הדרקון מנקה לקים ומונע בעיות מסטיק ללא כימיקלים קשים. רובה ציד צמחי צמחים : קבל את הניצוץ הטרי הזה עם תערובת ייחודית של בזיליקום קדוש אורגני, תמציות נם ותמציות. משחת שיניים רדיוס מעוצבת באופן אורגני : תנו לילדים שלכם לשאוג צד אורגני עם משחת שיניים של דרקון דרקון אורגני USDA. אז גם מבוגרים טובים אוהבים את זה!. אולטרה בטוחים לפיות קטנות : לא תראו שום משחת שיניים עקבות ורדיוס היא נטולת כימיקלים, נטולת GMOS, ללא גלוטנים, נטולת פלואוריד, נטולת סכרין, נטולת SLS, נטולת SLES, נטולת קרגן, פרבנים -חינם או סינתטיים מכל סוג שהוא. פשוט נקה מרכיבים טבעיים. USDA Organic : לשכלל את הנוסחה החלוצית שלנו הייתה עבודת אהבה ואנחנו שמחים להיות מסוגלים להציע משחת שיניים אורגנית מוסמכת של USDA. ארנב ארנב חינם ומזנק מאושר להשאיר את מצפונך נקי כמו השיניים שלך. טעמים טעימים אך יעילים : שילובי הטעמים שלנו נבחרו באותה מידה ליתרונות שלהם לבריאות הפה כמו לפה שלהם משקה טעימות. פרי הדרקון מנקה לקים ומונע בעיות מסטיק ללא כימיקלים קשים. רובה ציד צמחי צמחים : קבל את הניצוץ הטרי הזה עם תערובת ייחודית של בזיליקום קדוש אורגני, תמציות נם ותמציות. רדיוס USDA Kids משחת שיניים אורגנית, פירות דרקון, לא רעילים, שנועדו לשפר את בריאות החניכיים, לילדים 6 חודשים ומעלה.