משקל משקולות משקולות משקולות משקולות בר, אחיזה מרופדת לאירובי בריכה, טיפול, כושר, אימונים

כלי נהדר לטיפול גופני מימי, הידרותרפיה וכושר בריכה ולהגדיל את טווח התנועה בגפיים העליונות והתחתונות. הגבירו את הגמישות מאחור וחיזקו את הגב התחתון, שרירי הבטן והמתחם עם תרגילים כמו הליכה במים, חתירה וירידות דחיפה. אידיאלי לכפיפה והארכה של מרפק וכתפיים, 2.5 פאונד של כוח הדרוש כדי להשקיע. ציוד אביזרים ומים מהנה לאקווה זומבה, אירובי מים או פעילויות אימון כללי בבריכה. זמין בשלוש רמות התנגדות וציפה כדי להתאים לצורך המשתמש - אדום, האור הוא 10 "x 1", מגיע בזוג. אידיאלי לכיפוף והרחבה של המרפק והכתפיים. מיועד לשימוש במים. משקל 2.5 קילוגרם. נהדר לאימוני אקווה זומבה ותרגילי בריכה אחרים, משקולות מימיות מוסיפות התנגדות לחיזוק הידיים והכתפיים. דיסק זה נועד להחליף לוחות בעיטות ומוצרי התנגדות למים אחרים. הרצועות שלה נהדרות לחיבור הדיסק לידיים או לרגליים וניתנות להתאמה כך שהדיסק נשאר במקום בזמן שאתה מתעמל בבריכה. משוך מצופים מאפשרים לך להוסיף ציפה לפלג גופך התחתון תוך אימון ופיתוח שרירים בפלג הגוף העליון שלך. רצועות תערת האינטרנט מאפשרות לך להתאים את המצופים בין הרגליים שלך לנוחות מקסימאלית. ה- Theraband Kickroller נועד למתוח ולחזק את תא המטען ואת פלג הגוף העליון במהלך תרגילי בריכה. בדומה לסורגי ידיים, כלי זה נהדר להוספת התנגדות בעת דחיפה ומשיכה למים.