V.W.E. 3 זוגות נשים קוראים פרחים קלאסיים עם ציר אביב - הגדלה של משקפי קריאה סגלגלים - הוואי

מְיוֹבָּא. מסגרת פלסטיק. עדשת פלסטיק. לא מקוטב. רוחב עדשות : 50 מילימטרים. גשר : 15 מילימטרים. נפלנו על פרחים! הקוראים האלה מציגים הדפסי היביסקוס פרחים בהשראת אדמות שופעות של הטרופיים, ומפיקים לחלוטין ויברציות הוואי מהנות ומנוחות. לעולם אל תאבד את הראייה עד כמה הטבע יפה באמת. לבשו את המשקפיים המודפסים באופנה כדי לעזור לכם לחלום על מפלטים לחיזוק למקומות רחוקים, רחוקים. גודל מבוגר - רוחב מסגרת 135 מ"מ, רוחב עדשה של 50 מ"מ, גובה העדשה 35 מ"מ, גשר 15 מ"מ. החבילה מכילה 3 משקפי קריאה כפי שתוארו עם 3 כיס אחסון מיקרופייבר/ניקוי. שמור זוג בכל אזור הקריאה המועדף עליך. מְיוֹבָּא. מסגרת פלסטיק. עדשת פלסטיק. לא מקוטב. רוחב עדשות : 50 מילימטרים. גשר : 15 מילימטרים. נפלנו על פרחים! הקוראים האלה מציגים הדפסי היביסקוס פרחים בהשראת אדמות שופעות של הטרופיים, ומפיקים לחלוטין ויברציות הוואי מהנות ומנוחות. לעולם אל תאבד את הראייה עד כמה הטבע יפה באמת. לבשו את המשקפיים המודפסים באופנה כדי לעזור לכם לחלום על מפלטים לחיזוק למקומות רחוקים, רחוקים. גודל מבוגר - רוחב מסגרת 135 מ"מ, רוחב עדשה של 50 מ"מ, גובה העדשה 35 מ"מ, גשר 15 מ"מ. החבילה מכילה 3 משקפי קריאה כפי שתוארו עם 3 כיס אחסון מיקרופייבר/ניקוי. שמור זוג בכל אזור הקריאה המועדף עליך. משקפי הקריאה שלך כבר לא חייבים להיות משעממים. הצהירו והוסיפו קצת ג'אז לאופנת המשקפיים שלכם. נראה טוב ותראה טוב יותר.