2 חבילות איפור קריאת משקפיים לנשים עם אביב ציר מגדלת קוסמטי איפור קוראי להעיף משקפיים

מיובא. מסגרת פוליקרבונט. עדשת פוליקרבונט. לא מקוטב. רוחב עדשה : 50 מילימטרים. גובה עדשה : 36 מילימטרים. גשר : 15 מילימטרים. זרוע : 145 מילימטרים. עיצוב קונספט-נועד לעזור לאנשים עם פרסביופיה להפוך איפור יותר נוח. טיפים-מכיוון שרק עדשה אחת משפיעה על משקפי קריאה בהתחלה, אנשים מסוימים עלולים לחוות אי נוחות בעת השימוש בה. זוהי תופעה נורמלית, ואחרי שאתה מתרגל זה יהיה נוח להשתמש בו בעתיד. תכונות-אור ועמיד עושה את זה יותר נייד ,אתה יכול לשאת אותו בך איפור תיק,אתה יכול קל לקחת אותו כאשר אתה צריך את זה. איך לבחור-המרשם שלך קשור לגילך. בין אם אתה מרכיב את משקפי הקריאה, המרשם שלך יגדל עם גילך, לכן כאשר אתה זקוק לזוג משקפי קריאה, אנא הרכיב אותו וזה יפחית את קשיי הקריאה והעייפות. כאשר גילך מבוגר, אנא החלף בזמן את משקפי הקריאה שלך במרשם גבוה יותר. מדידה-עדשת רוחב : 1.97 סנטימטרים. גובה עדשה : 1.42 סנטימטרים. גשר : 0.71 סנטימטרים. זרוע אורך : 5.31 סנטימטרים. מיובא. מסגרת פוליקרבונט. עדשת פוליקרבונט. לא מקוטב. רוחב עדשה : 50 מילימטרים. גובה עדשה : 36 מילימטרים. גשר : 15 מילימטרים. זרוע : 145 מילימטרים. עיצוב קונספט-נועד לעזור לאנשים עם פרסביופיה להפוך איפור יותר נוח. טיפים-מכיוון שרק עדשה אחת משפיעה על משקפי קריאה בהתחלה, אנשים מסוימים עלולים לחוות אי נוחות בעת השימוש בה. זוהי תופעה נורמלית, ואחרי שאתה מתרגל זה יהיה נוח להשתמש בו בעתיד. תכונות-אור ועמיד עושה את זה יותר נייד ,אתה יכול לשאת אותו בך איפור תיק,אתה יכול קל לקחת אותו כאשר אתה צריך את זה. איך לבחור-המרשם שלך קשור לגילך. בין אם אתה מרכיב את משקפי הקריאה, המרשם שלך יגדל עם גילך, לכן כאשר אתה זקוק לזוג משקפי קריאה, אנא הרכיב אותו וזה יפחית את קשיי הקריאה והעייפות. כאשר גילך מבוגר, אנא החלף בזמן את משקפי הקריאה שלך במרשם גבוה יותר. מדידה-עדשת רוחב : 1.97 סנטימטרים. גובה עדשה : 1.42 סנטימטרים. גשר : 0.71 סנטימטרים. זרוע אורך : 5.31 סנטימטרים.