Myvolts 12V מתאם אספקת חשמל תואם/החלפה ל- Cambridge Audio Dacmagic בתוספת דגימה Upsating DAC - התקע

מתאם כוח החלפה איכותי 12 וולט זה תואם ל- DACMagic Audio Dacmagic Cambridge בתוספת DAC. התקע מתאים לשקע כוח קיר דו-פיני אמריקני. מתאם כוח זה נועד לעמוד במפרט הכוח של DACMagic Plus DAC DAC המוזכר כאן - זהו המתח, האמפרז 'וגודל הקצה הנכונים. זה עונה ועולה על כל תקן הבטיחות בארה"ב, כולל מתח יתר, זרם יתר והגנה על הקצר כדי להגן על המכשיר שלך, והוא יעיל באנרגיה. מתאם כוח החלפה איכותי 12 וולט זה תואם ל- DACMagic Audio Dacmagic Cambridge בתוספת DAC. התקע מתאים לשקע כוח קיר דו-פיני אמריקני. מתאם כוח זה נועד לעמוד במפרט הכוח של DACMagic Plus DAC DAC המוזכר כאן - זהו המתח, האמפרז 'וגודל הקצה הנכונים. זה עונה ועולה על כל תקן הבטיחות בארה"ב, כולל מתח יתר, זרם יתר והגנה על הקצר כדי להגן על המכשיר שלך, והוא יעיל באנרגיה. צריך להפעיל את הדקמגי שלך פלוס? הפריט שאנו מציעים כאן הוא אספקת חשמל תואמת של My Volts, שיכולה לשמש כתחליף למתאם AC המסופק במקור עם DACMagic בתוספת DAC מדגימה. Cambridge Audio dacmagic פלוס דגימה עליונה DAC. התקע מתאים לשקע כוח קיר דו -פיני אמריקני. מתאם הכוח הזה נועד לעמוד במפרט הכוח של ה- DACMagic פלוס דגימה DAC - מתח נכון, גודל קצה. זה עולה ועולה על כולנו תקן בטיחות, תכונות מתח יתר, זרם יתר והגנה על קצרים כדי להגן על המכשיר שלך, והוא יעיל באנרגיה. כבל הכוח אבד או שבור, ואתה לא בטוח מה אתה צריך? צור קשר עם Myvolts דרך, ואנחנו נעזור - יש לנו 15 שנה במשחק הכוח, מכירים את כל המכשירים ואנחנו אוהבים לעזור ללקוחות שלנו להשיג בדיוק את הפריט שהם צריכים כדי לפתור את בעיית הכוח שלהם.