Cisco WS-C2960L-16PS-LL Catalyst 2960L מתג מנוהל 24 POE+ יציאות

מותג : סיסקו. מספר חלק : WS-C2960 L-16 PS-LL. סוג התקן : מתג - 16 יציאות - מנוהל. סוג משנה : Gigabit Ethernet. יציאות : 16 x 10/100/1000 + 2 x gigabit sfp (uplink). Power Over Ethernet (POE) : POE+. Power Over Ethernet Plus (POE+) תמיכה עם תקציב כוח של עד 370 W. מותג : סיסקו. מספר חלק : WS-C2960 L-16 PS-LL. סוג התקן : מתג - 16 יציאות - מנוהל. סוג משנה : Gigabit Ethernet. יציאות : 16 x 10/100/1000 + 2 x gigabit sfp (uplink). Power Over Ethernet (POE) : POE+. Power Over Ethernet Plus (POE+) תמיכה עם תקציב כוח של עד 370 W. WS-C2960 L-16 PS-LL המציע 16 X GIGE POE+ יציאות, 2 X 1 G SFP ו- LAN LITE, הוא אחד מתגי סדרת Cisco Catalyst 2960-L. מתגי 2960-L אלה הם תצורה קבועה, מתגי Ethernet של Gigabit המספקים גישה שכבה 2 ברמת הארגון של כניסה עבור ענפי סניף, מרחבי עבודה קונבנציונליים ויישומי ארונות מחוץ לחיווט. הם מיועדים לפשטות תפעולית להורדת עלות הבעלות הכוללת, הם מאפשרים פעולות עסקיות מאובטחות ויעילות באנרגיה עם מגוון תכונות תוכנה של סיסקו IOS.