2023-2024 מתכנן/לוח שנה לכיס - מתכנן חודשי שבועי A6, יולי 2023 - יוני 2024, 3.75 x 6.75 עם כיסוי גמיש,

2023-2024 מתכנן-מתכנן כיס מיולי 2023-יוני 2024, מתכנן זה 2023-2024 משתרע על 12 חודשי דפים שבועיים וחודשיים, נהדר לתכנון וארגון קל לאורך כל השנה. הגודל הוא 3.75 "x 6.75", מתאים לתיק התרמיל או לתיק העבודה שלך. חודשי - מתכנן 2023-2024 זה בכל ממרח חודשי מכיל סקירה כללית של החודש עם חגים, לוחות השנה הקודמים והחודש הבא וקטע הערות. שפע של מקום להערות ופרטים. התפשטות שבועית כוללת שטח רב לרשום את לוח הזמנים היומי שלך, פגישות ופעילויות מפורטות ולעקוב אחר כל הימים בבירור עם התצוגה השבועית. כרטיסיות וכיס - כל חודש מופרדים בכרטיסיות למינציה, כיס פנימי לאחסון פריטים רופפים כמו כרטיסים, כרטיסים, ניירות וכו 'נייר עבה פרימיום - 2023-2024 המתכנן היומי הוא נייר לבן, עבה יותר ב 20% מהרגיל, הנייר של מתכנן זה מוגן על דיו ומיועד להימנע מהנעה. דפים באיכות ארכיונית העשויים מנייר ללא חומצה, עמידים מפגיעה באור ואוויר. כיס זה 2023-2024 מתכנן שבועי וחודשי (יולי 2023 - יוני 2024) מדידת 3.75 "x 6.75". עיצובים פשוטים לדפים והרבה מקום לכל המידע החשוב שלך. מתכנן 12 חודשים מכיל : סקירה כללית (לוח שנה של 2023-2024) חגים יעדים שנתיים של דפי קשר תאריכים חשובים 12 חודשים קטעים 53 קטעים שבועיים 12 דפי הערות (מרופדים) בכל התפשטות חודשית מכילה סקירה של החודש וסעיף הערות. לוח שנה של 12 חודשים, 2 עמודים בחודש. שפע של מקום להערות ופרטים. אחרי כל לוח שנה חודשי אחריו 5 דפים שבועיים, 2 עמודים בשבוע. המתכנן החודשי והשבועי הייחודי הזה כולל נייר לבן 100 גרם איכותי לכתיבה קלה והפחתת דליפת דיו, מחיקת נושאים וצללים, ומספקים מרחב כתיבה נקי לפגישות שלך, לתזכורות ולתזכורות שלך. המתכנן החודשי והשבוע הזה מגיב היטב לעט מזרקה, עט ג'ל, עט גלגיל, עט כדורים, סימון, עיפרון וכו '. כיס פלסטיק לאחסון פריטים רופפים, כמו כרטיסים, כרטיסים, ניירות וכו ', כל הפרטים הללו מדגימים איכות גבוהה. מושלם למתכנן, מארגן, סדר יום אקדמי או כרית תו לבית ספר, עבודה או בית או עושה מתנה נהדרת. תכנן, צור ותזמן את חיי היומיום שלך עם המתכנן החודשי והשבוע המדהים הזה עכשיו.