מתלה מגבות וינטג

אידיאלי יציב לתליית שמיכות. הפוך את המרב מחלל הקיר שאינו מנוצל והשיג אחסון אנכי; מיקום בו הוא הכי נוח לחלל האמבטיה שלך; השתמש רק באחד כזה, או השתמש בכפולות כדי ליצור אחסון רב יותר בדיוק במקום שאתה זקוק לו; מושלם לחללים קטנים. הרכבה לקירות-במקום זאת, במקום בו היא הכי נוחה לחלל האמבטיה שלך, חומרה כלולה להרכבה מהירה וקלה. חיסכון בחלל : פיתרון נהדר לארגון מגבות בחלל קטן. יהיה לך אחסון נוסף למגבות, מטליות כביסה ועוד בלי לתפוס מקום. פירוט : שם מוצר : מגבת מתלה חומר : Copper Size : 57*26*15 ס"מ תוכן : 1 x מגבת : החבילה אינה מכילה אלמנטים דקורטיביים אחרים באלמנטים דקורטיביים אחרים באלמנטים דקורטיביים אחרים באלמנטים דקורטיביים אחרים באלמנטים דקורטיביים אחרים באלמנטים דקורטיביים אחרים באלמנטים דקורטיביים אחרים באלמנטים אחרים באלמנטים אחרים באלמנטים אחרים באלמנטים. Picture More מאשר מתלה מגבת : ניתן להשתמש בחדר השינה, האמבטיה, הארון והמטבח; מביא פונקציה מעשית לחלל שלך תוך הוספת קצת חום וסגנון לעיצוב שלך.