Klzuopt מעודנים מדפי אמבטיה חופשיים עומדים מחזיק מגבת כפול, מתלה מתכת מגבות מתכת דו-שכבתית סולם אחסון

✔ מחזיק מתלה מגבות בודד מתכת מודרני גבוה - מארגן 2 שכבות לאחסון וארגון אמבטיה ליד אמבטיה או מקלחת, מחזיק מגבות אמבטיה ומגבות יד, מטליות רחצה. Shuts מחזיק מגבות אמבטיה - אחסון דו -סחף : שני מוטות מגבות מספקות מקום רב למגבות מרובות לאחסן תוך מאפשרות להן לייבש אוויר. ✔ מתלי מגבות כפולים בודדים-מתכת פרימיום : מתלה מגדל זה עשוי מתכת איכות גבוהה, עמידה בפני חלודה, חיי שירות ארוכים, בסיס זווית ימנית ושמור על יציבה בחדר האמבטיה. ✔ מארגן מחזיק מגבות - בסיס מרופד : בסיס מרופד גומי מספק יציבות נוספת למניעת החלקה והפצה. ✔ מתלה סולם מגבות - רב -פונקציונלי : נהדר לתליית מגבות בחדר אמבטיה, לייבש בגדים בחדר כביסה או לאחסן שמיכות בחדר שינה. ✔ מחזיק מתלה מגבות בודד מתכת מודרני גבוה - מארגן 2 שכבות לאחסון וארגון אמבטיה ליד אמבטיה או מקלחת, מחזיק מגבות אמבטיה ומגבות יד, מטליות רחצה. Shuts מחזיק מגבות אמבטיה - אחסון דו -סחף : שני מוטות מגבות מספקות מקום רב למגבות מרובות לאחסן תוך מאפשרות להן לייבש אוויר. ✔ מתלי מגבות כפולים בודדים-מתכת פרימיום : מתלה מגדל זה עשוי מתכת איכות גבוהה, עמידה בפני חלודה, חיי שירות ארוכים, בסיס זווית ימנית ושמור על יציבה בחדר האמבטיה. ✔ מארגן מחזיק מגבות - בסיס מרופד : בסיס מרופד גומי מספק יציבות נוספת למניעת החלקה והפצה. ✔ מתלה סולם מגבות - רב -פונקציונלי : נהדר לתליית מגבות בחדר אמבטיה, לייבש בגדים בחדר כביסה או לאחסן שמיכות בחדר שינה. מחזיק מתלה מגבות נירוסטה מודרני גבוה - מארגן 2 שכבות לאחסון אמבטיה וארגון לא מתלה המגבות הטיפוסי שלך, מארגן המגבות המודרני החלקלק הזה מוסיף נתז של סגנון ייחודי ונוחות פונקציונאלית לביתך. 2 סורגים אופקיים מספקים מקום לתלייה ומגבות יבשות או כביסה. - 2 שכבות מעצבות את שני מוטות המגבות מאפשרים לך לתלות יריעות אמבטיה גדולות יותר מאחור ומגבות יד או פנים מקדימה. מתלה מגבות זה אידיאלי לבגדים הדורשים ייבוש אוויר. - בסיס יציב למתלה תמיכה מגיע עם בסיס מלבני המיועד ליציבות מקסימאלית. תלו מגבות מרובות מבלי לדאוג שזה ייפול או ייתנו - עיצוב עומד בחינם ללא קידוחים או הרכבה לקירות! היכולת הבודדת של עמדת המגבות שלנו מאפשרת לך להזיז אותו מחדר אחד לחדר אחר בקלות. אתה רק צריך למקם אותו במקום שהכי נוח לך. מפרט : חומר : משטח ברזל יצוק : צבע טמפרטורה גבוהה צבע : שחור, לבן, סגנון זהב : גודל מוצר עמידה חופשית : 60 × 22 × 100 ס"מ/70 × 22 × 100 ס"מ אריזה גודל : 102 × 25 × 7 ס"מ אריזה כוללת : 1 x פרישה חופשית מתלה מגבות (מגבות לא כלולות) ערבות שביעות רצון של 100% : אנו עומדים מאחורי האיכות של כל המוצרים שלנו. אם יש לך שאלה ANG אנא אל תהסס לפנות אלינו.

Material:
Cast Iron
Surface :
High Temperature Paint
Color:
Black, White, Gold
Style:
Free Standing
Product Size:
60×22×100cm/70×22×100cm
Package Size:
102×25×7cm
Package includes:
1 x Freestanding Towel Rack ( Towels not included )
100% SATISFACTION GUARANTEE:
We stand behind quality of all of our products. If you have ang question please feel free to contact us.