מתלה מגבות לחדר אמבטיה 3 שכבות מגבת מגבות קיר קיר רכוב מחזיק מגבות עם 2 ווים מט 3 שכבות מגבות לחדר שינה

【מתלה מגבות סולם 3 שכבות】 עיצוב סולם 3 שכבות של מתלה מגבות האמבטיה יוצר שטח אחסון רב פונקציונלי לארגון המגבות שלך. עיצוב מודרני הופך את חדר האמבטיה שלך למארגן טוב יותר וקישוט מעניין. Matte Black מתאים להתאמת סגנונות קישוט פנים שונים. 【עיצוב וו חומר מתכת】 עם 2 ווים מתכת, הוא משמש לתליית מגבות, כוסות, כדורי אמבטיה ומכשירי מטבח אחרים ואביזרי אמבטיה; מוט המגבות עשוי מתכת, שיכולה למנוע חלודה בעת שימוש בחדר האמבטיה. גימור שחור מט הופך את הבית שלך למודרני וקל לניקוי. 【התקנה קלה】 החבילה של מתלה מגבת זה כוללת את כל האביזרים וההוראות. עקוב אחר השלבים בהוראות הנלוות להתקנה, אשר ניתן להתקין אותו בקלות על ידי אדם אחד. 【ריבוי סצנה】 ניתן להשתמש במחזיק המגבת בכל מקום בבית. ניתן להשתמש במתלה המגבות לתליית מגבות או ווים למטבח לתלות כלי מטבח; זה חל על המרפסת, הסלון, אמבטיה, מטבח, מטבח, שירותים, משרד וכו '? יספק החלפה בחינם או החזר מלא תוך 90 יום. 【מתלה מגבות סולם 3 שכבות】 עיצוב סולם 3 שכבות של מתלה מגבות האמבטיה יוצר שטח אחסון רב פונקציונלי לארגון המגבות שלך. עיצוב מודרני הופך את חדר האמבטיה שלך למארגן טוב יותר וקישוט מעניין. Matte Black מתאים להתאמת סגנונות קישוט פנים שונים. 【עיצוב וו חומר מתכת】 עם 2 ווים מתכת, הוא משמש לתליית מגבות, כוסות, כדורי אמבטיה ומכשירי מטבח אחרים ואביזרי אמבטיה; מוט המגבות עשוי מתכת, שיכולה למנוע חלודה בעת שימוש בחדר האמבטיה. גימור שחור מט הופך את הבית שלך למודרני וקל לניקוי. 【התקנה קלה】 החבילה של מתלה מגבת זה כוללת את כל האביזרים וההוראות. עקוב אחר השלבים בהוראות הנלוות להתקנה, אשר ניתן להתקין אותו בקלות על ידי אדם אחד. 【ריבוי סצנה】 ניתן להשתמש במחזיק המגבת בכל מקום בבית. ניתן להשתמש במתלה המגבות לתליית מגבות או ווים למטבח לתלות כלי מטבח; זה חל על המרפסת, הסלון, אמבטיה, מטבח, מטבח, שירותים, משרד וכו '? יספק החלפה בחינם או החזר מלא תוך 90 יום.