קערת Srhmywgy ומקלות מקלות מקלות, חומר של שכבה כפולה המנקזת חלול מעקה גבוה אלומיניום אחסון שטח גדול,

חומר ופרטים : פלדה נבחרת, עמידה, לא קלה לגידול חיידקים, רשת נשימה. פשוט ומעשי : שטח האחסון הגדול שומר על המטבח מסודר, הגובה בדיוק נכון וקל להרים או להניח אותו. מראה וגודל מעוצב היטב : זמין בגודל 1, קטן ועדין, המתאים לאחסון פריטים מרובים. סצנה מתאימה : משטחי מטבח, המשמשים למקם כלי שולחן, לוחות חיתוך, סכיני מטבח וכו ' לעזור לך. חומר ופרטים : פלדה נבחרת, עמידה, לא קלה לגידול חיידקים, רשת נשימה. פשוט ומעשי : שטח האחסון הגדול שומר על המטבח מסודר, הגובה בדיוק נכון וקל להרים או להניח אותו. מראה וגודל מעוצב היטב : זמין בגודל 1, קטן ועדין, המתאים לאחסון פריטים מרובים. סצנה מתאימה : משטחי מטבח, המשמשים למקם כלי שולחן, לוחות חיתוך, סכיני מטבח וכו ' לעזור לך. מבוא מוצרים -חומר מוצר : אלומיניום + חומר פלסטי משטחים, המשמשים למקם כלי שולחן, לוחות חיתוך, סכיני מטבח וכו 'תחזוקה וטיפול -ניקיון עם סמרטוט לח -אם יש דליפת מים, אנא נגבו אותו מייד כדי למנוע פרמטרים של מוצרי חלודה -סגנון מוצר : קומה A -2 - גודל המוצר : 10.7 אינץ 'x 16.2 אינץ' x 11.9 אינץ 'אמצעי זהירות -המדף נקי מהתקנה וניתן להשתמש בו ישירות -כל הממדים של המוצר נמדדים ביד. אם יש שגיאה כלשהי, מדובר במוניטורים שונים -שונים יהיו בעלי סטייה כרומטית, שהיא בלתי נשלטת -פרט למוצר, כל מה שבתמונה הוא אבזרי צילום ואינו למכירה חבילה כוללת מתלה אחסון 1 x.