PDGJG מתלה צלחת ירוקה - מתלה קופסת מטבח רב -פונקציונלי מתלה קופסת מקלות מקלות מקלות קרש ניקוז מתלה יבש

מתלה סכו"ם משולב : שטח אחסון נפרד לאחסון סכו"ם ואביזרים קטנים, ותא מייבש סכו"ם משולב לארגון סכו"ם קטן. אזור כלי שולחן נפרד שומר על פריטים קטנים זקופים כדי להאיץ ייבוש. אידיאלי לאחסון וניקוז כלים וכוסות. מתאים לשימוש פנים וחוץ, כמו קמפינג, ברביקיו וניקוי. ניצול מלא של הבישול שלך הוא אידיאלי להגדלת היכולת מבלי להשפיע על המרחב. מתלה סכו"ם משולב : שטח אחסון נפרד לאחסון סכו"ם ואביזרים קטנים, ותא מייבש סכו"ם משולב לארגון סכו"ם קטן. אזור כלי שולחן נפרד שומר על פריטים קטנים זקופים כדי להאיץ ייבוש. אידיאלי לאחסון וניקוז כלים וכוסות. מתאים לשימוש פנים וחוץ, כמו קמפינג, ברביקיו וניקוי. ניצול מלא של הבישול שלך הוא אידיאלי להגדלת היכולת מבלי להשפיע על המרחב. כלי לחיסכון בחלל : מגש טפטוף זה מיועד לרוב מגשי הטפטוף שיכולים להחזיק סלי סכו"ם וריכוזי סכו"ם חומרים : שיטת התקנה מפלסטיק : אלמנטים טפולים קרקעיים : קולורנפר מוצק של רצפות : 1 סגנון רצפה : יפני-ים : 39.5x20x14 סמ"ק שטח נוהל שמור על עצם מוצרים עיקריים מוכרים באופן ייבוש, מוצרים אחרים אינם מודעים למדידה ידנית, הסטייה המותרת של המדידה היא 1-3 ס"מ.